Konuyla ilgili Levent Tüzemen, Fenerbahçe yönetiminin kendisini aradığını açıkladı.

NE SÖYLEMİŞTİ?

Levent Tüzemen, yazısında "Galatasaray siyasetinden bazı kişilerin, hedef haline getirmeye çalıştıkları Başkan Vekili Erden Timur hakkında F.Bahçe Başkanı Ali Koç'a bazı bilgiler aktardığı konusunda ciddi iddialar duydum. Bu yapılan hainliktir" ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE YALANLADI

İşte sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama:

26 Ocak 2023 tarihinde, Levent Tüzemen imzasıyla 'derin kulis' tanımlamasıyla yayınlanan haberde, Başkanımız Ali Koç'un isminin geçtiği bir iddia ortaya atılmıştır. İlgili basın mensubu ile kontağa geçilerek haberde yer alan iddianın gerçek dışı olduğu, Başkanımızın kesinlikle hiç kimseyle böyle bir diyaloğunun olmadığı bilgisi aktarılmış; bir taraf olarak konumlandırıldığımız, bir kurgunun parçasıymış gibi yansıtılan bu habere dair doğruların, tarafsız ve etik yayıncılık gereği yine haberin sahibi olan şahıs tarafından kamuoyu ile paylaşılması talebimiz kendisine iletilmiştir. Haberde imzası bulunan şahıs tarafından kamuoyu ile paylaşılmayan bu bilgilendirmemizi tüm kamuoyunun bilgisine sunuyor; ilgili haberin tamamen gerçek dışı bir manipülasyon olduğunu bir kez daha vurguluyoruz. Konuyla ilgili tarafımızdan ayrıca tekzip talebinde bulunulacağını da belirtmek istiyoruz.

LEVENT TÜZEMEN YAZDI

İki gündür G.Saray siyasetinin içinde yer alan, başkanlar düzeyindeki bazı kişilerin Dursun Özbek ve yönetimi, özellikle Erden Timur'u yıpratmak adına özel çalışmalar yaptığı duyumlarını aktardım. Haberin özünde G.Saray'ın siyasetindeki kişiler yer alıyor. Perşembe günü 15.41'de telefonum çaldı…

"BURAK KIZILHAN ARADI"

Arayanın, F.Bahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan olduğunu öğrendim. Kendisi ile 15 dakika görüştüm. Öncelikle Ali Koç'a bilgi sızdıran kişinin kim olduğu konusundaki iddiam ile ilgili isim vermemi istedi. 45 yıllık gazetecilik hayatımda çok haber, röportaj yaptım, ödüller aldım ama asla kaynaklarımı açıklamadım.

"ÜLTİMATOM GİBİ SÖZLER KULLANDI"

Erden Timur'dan Kerem Aktürkoğlu'na: "Kafandan çıkar..." Erden Timur'dan Kerem Aktürkoğlu'na: "Kafandan çıkar..."

Burak Bey, bana ültimatom gibi şu sözleri kullandı: "Cuma günü 14.00'e kadar istediğimiz açıklamayı yapmazsanız sosyal medyadan ve her yerden size cevap vereceğiz." Ben de kendisine, "Yazdıklarımın arkasındayım" yanıtını verdim. Resmi siteden yapılan açıklamada 'şahıs ile görüşülmüştür' diye ibare kullanılmış… İyi de içeriğini neden açıklamıyorsunuz Burak Bey? 'Telefonumu nereden buldunuz' diye sordum, 'iletişim departmanından aldım' dedi. Bana, haberi yazmadan önce 'F.Bahçe iletişim departmanını aramanız lazımdı' diye de ekledi.

"F.BAHÇE'YE Mİ DOĞRULATACAĞIM?"

G.Saray siyaseti ile ilgili yazdığım bir haberi, F.Bahçe'ye mi doğrulatacağım? Sonra tartışma boyutlarını farklı bir cepheye çekip, Sivasspor maçında sayılmayan golle ilgili yazımda bu konuya değinmediğimi belirtip "Nasıl yazmazsınız?" diye bana yine ültimatom gibi sordu.

"O KİŞİ DEMEK Kİ BENMİŞİM"

Bir anda kafamda parçalar birleşti! Çünkü Sivas maçı sonrası bu soruyu F.Bahçe Başkanı Sayın Ali Koç basın toplantısında gündeme getirmiş, 'kelli felli yazar' diye bahsetmiş ama isim vermemişti. Bu bulmacanın çözümü nihayet genel sekreter Burak Bey sayesinde çözüldü. O kişi demek ki benmişim. Ben de kendisine "Bu sizi niye ilgilendiriyor?" diye sordum, o da "Türkiye ayağa kalktı" dedi.

"KALEMİMİN SAHİBİ SİZ DEĞİLSİNİZ"

Ben de "F.Bahçe'nin yaptığı yangını Sivas yapmadı. Türkiye ayağa kalkmadı, F.Bahçe ayağa kalktı" yanıtını verdim. Üstelik şu cevabı da ekledim: "Nelsson'a yapılan penaltıya da yer vermedim. Ama ertesi gün VAR kayıtları açıklansın yorumunu yaptım ve TFF açıkladı." Sivas maçı yazım neden kendilerini ilgilendiriyor ki? Tehdit eder şekilde bu soruyu bana yöneltemezsiniz. Benim kalemimin sahibi siz değilsiniz!

"BÖYLE BİR DÜNYA YOK!"

45 yıldır bu kalemi dürüstlükle ve onurla taşıyorum. Eğer duyumumla ilgili ismin kim olduğunu öğrenmek istiyorsanız, G.Saray yönetimi ile temasa geçin! Böyle bir dünya yok.

"ALİ KOÇ DİNLEMEK İSTİYORSA..."

F.Bahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan ile yaptığım görüşmenin detaylarını sayın başkan Ali Koç dinlemek istiyorsa ilgili operatörden talep edebilir.