FUTBOL

Levent Tüzemen'den Okan Buruk'a: "Niye gelmiyorsun hocam?"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a derbi mağlubiyetinden sonra sert sözlerle çıkıştı.

Abone Ol

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'ı da hedef aldı.

"KOYSANA 2 TANE ADAM ORAYA"

"Yapılan koreografi Galatasaray'a hiç yakışmadı. 19 Mayıs Milli Bayram günü derbi oynanıyor ve siz rakibinize gönderme yapıyorsunuz. Bu onları daha da çok hırslandırır. Eğer bu işle ilgili fikir yürütemiyorsanız kendinize montör bulun. Hep koreografi hep mağlubiyet. Gelelim diğer taraftarlara, maşallah gazozuna ilaç atmış gibiydiler. Hepsinin gözü farklı yerlere bakıyordu. Artık maçtan önce ne yediler içtilerse. Mert Hakan'ın tahriklerine kapıldılar. Ben Galatasaray yönetiminin yerinde olsam onların paralarını verip kombinelerini iptal ederim. UltrAslan da bunu organize edemiyor. Koysana kardeşim 2 tane adam oraya. Kendi taraftarınızı kontrol etmeniz gerekiyor."

"OKAN BURUK PASİF KALDI"

"Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, her pozisyonda soluğu 4.hakemin yanında aldı. Okan Buruk hep pasif aldı. Mağlubiyetin en büyük sorumlusu hocadır. Tribünler zıvanadan çıkmış, niye gelmiyorsun hocam? Gel, kendi taraftarını uyar maçın önüne geç. Takımın gitmiyor, basmıyor yerinden kalksana. Kerem Demirbay ve Ziyech iyi değildi. Tıpkı Kasımpaşa ve Alanyaspor maçındaki gibi hamleleri yapması gerekiyordu. Kerem Demirbay orta sahada yok oldu hiçbir presi, top kapması yok. Ziyech, Ferdi'yi geçemedi. 50 kere denese yine geçemezdi."

"İPİN UÇU KAÇMIŞ"

"Özellikle derbi haftasına girildiği esnada futbolcular fazladan yemek yemiş, eğlenmişler, sohbetler felan derken idmanlar kaçırılmış. Kısacası Florya'da ipin ucu kaçmış. Rakibini küçümsersen ortaya bu tablo çıkar."

"AZİZ YILDIRIM'A YAKIŞTIRAMADIM

"Fenerbahçe'de 20 sene Başkanlık yapmış Aziz Yıldırım'ın Konyaspor - Galatasaray maçıyla ilgili sözlerini kendisine yakıştıramadım. Bir de ortalık gerilmesin diyor. Siz bu verdiğiniz demeçlerle ortamın gerilmesini sağlıyorsunuz zaten." ifadelerini kullandı.

Abone Ol