Ara transfer döneminde Mata, Yusuf ve Seferovic'le yollarını ayırmayı düşünen Sarı-kırmızılılar hücum hattını güçlendirmek adına Lucas Moura'yı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

SADECE 90 DAKİKA FORMA ŞANSI BULDU

Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler! Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler!

Tottenham'ın Brezilyalı çok yönlü hücum oyuncusu Moura'nın, hocası Conte ile yıldızları barışmadı. Premier Lig'de 8 maçta sadece 90 dakika süre alabilen 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray'ın teklifini değerlendirmek istiyor.

ICARDI TAKTİĞİ UYGULANACAK

PSG'den Icardi'yi kiraladığı taktikle hareket eden sarı-kırmızılı kulüp, Moura'nın ücretinin büyük bölümünü İngilizler'in ödemesini istedi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Galatasaray bedelsiz kiralama formülü üzerinde duruyor ve taraflar arasında görüşmeler devam ediyor.

FUTBOLCUNUN KARİYERİ

Lucas Moura futbola ülkesi Brezilya'nın Sao Paulo takımının altyapısında başladı. Gösterdiği başarılı performansla Sao Paulo'nun A takımına yükseldi. Sao Paulo sonrasında ise Avrupa'da ilk Fransız devi PSG'nin yolunu tuttu. PSG'de yıldızını parlatan Lucas Moura burada önemli başarılar elde etti. Lucas Moura PSG'de 5 kez Fransa Lig şampiyonluğu 3 kez Fransız Kupası ve 5 kez Fransa Süper Kupası'nı kazandı. Bu başarılarda büyük pay sahibi olan futbolcunun bir sonraki durağı İngiliz ekiplerinden Tottenham oldu. Tottenham'da da sergilediği başarılı futbolla kısa sürede taraftarların sevdiği isimlerden birisi haline geldi.

AYRILMAK İSTİYOR

30 yaşındaki oyuncunun şimdilerde ise bir başka takımda top koşturmaya sıcak baktığı aktarılmakta. Bu nedenle Galatasaray oyuncu için devreye girmiş durumda. Brezilyalı yıldızın ana mevkisi sağ kanat pozisyonu olarak göze çarpıyor. Ayrıca çok yönlü görev alabiliyor. Moura sol kanat ve forvet arkası pozisyonlarında da rahatlıkla görev alabilmekte. Futbolcunun bu çok yönlülüğü de Galatasaray için büyük bir avantaj olarak gözükmekte.

(Sabah)