Galatasaray'da nelerin yanlış gittiğinden, nelerin yanlış olduğundan bahsetti. Değişmesi gerekenleri anlattı. Elmas bu görüşmeden pek mutlu ayılmadı. Ancak Campos'a teşekkür etti.

İşte Luis Campos'un Burak Elmas'a sunduğu rapor:

* Socut ekibini acilen değiştirin. Nelsson, Morutan ve Cicaldau'nun transferlerini anlamlandırmadım. Transfer için herhangi doğru bir veri yok.

* Torrent'in teknik direrktör olarak seçilmesinin açıklaması bence yeterli değil. Anladığım sadece Guardiola'nın yanında çalışması yüzünden teknik direktör seçildiği.

* Galatasaray'ın teknik direktörü daha genç olmalı. Futbol dünyası 50 yaş ve üstü teknik direktörleri artık yaşlı kabul ediliyor. Torrent hem yaşlı, hem tecürbesiz.

* Bilim futbolun içinde olsun istiyorsunuz. Ancak tüm teknik adamlar bilimi futbolun içine sokuyor. Size Türk kanını anlayabilecek bir ruh lazım.

* Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'yla çalıştım. Türkiye Ligi'ni de iyi tanıyorum. Türk futbolcuları da. Sadece bilim ve taktikle başarıyı anlatamazsınız.

* Uzun vadeli planlar yapın. Bu planları taraftara çok iyi anlatın. Ancak "gençleşme porjesine" başlamışken teknik direktörün ilk zorlukta gönderilmesi doğru bir hamle olmamış. Benim sportif direktörlüğümde böyle bir değişikliğe izin vermezdim.

(Akşam)