Sarı-lacivertli takım, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Fenerabhçe'nin golleri Osayi Samuel, Joshua King ve Ferdi Kadıoğlu'ndan geldi.

ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLA

İdeale yakın bir kadro ile sahaya çıkan Jorge Jesus ve öğrencileri, mücadelenin ilk yarısında etkili bir görüntü sergileyemedi. Rakip Rayo Vallecano, 22. dakikada öne geçti. Trejo, ceza sahası içi sol çaprazında buluştuğu topta iki rakibinden sıyrıldı ve vuruşunu yaptı. Savunmada Arao'ya çarpan top ağlarla buluştu.

Mücadelenin 67. dakikasında Joshua King'ten harika bir ara pası ile topla buluşan Joao Pedro, vuruşunu yapmaya hazırlanırken rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

Pozisyonun ardından acı içinde kalan Joao Pedro, yerden kalkamadı. Hakem kısa sürede sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Görevlilerin ilk müdahalesi sonrası durumu ciddi görünen Pedro, sedyeye alındı. Oyundan çıkarken gözyaşlarına engel olamayan yıldız futbolcu, elleriyle yüzünü kapatarak sahayı terk etti.

Fenerbahçe'de penaltı atışında topun başına Osayi-Samuel geldi ve sağ ayak içiyle sağ köşeye vurdu. 71. dakikada kaleci ile top ayrı köşelere gitti. Böylece Fenerbahçe, Rayo Vallecano karşısında eşitliği yakaladı.