Başakşehir sahasında Alman ekibi RP leipzig i ağırladı. Bol gollü geçen maçta gülen taraf kim olacak. ÖZET | Başakşehir 3 - 4 RP leipzig Maç Özeti İzle Maç bittikten kısa bir süre sonra burada olacaktır! 

ÖZETİ TIKLA İZLE

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Başakşehir, sahasında Leipzig'e ile 4-3 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Maça milli futbolcumuz İrfan Can Kahveci attığı 3 golle damga vurdu. Leipzig'in golleri Poulsen, Mukiele, Dani Olmo ve Sörloth kaydetti. Temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi şansı Manchester United - Paris Saint-Germain maçının sonucuna bağlı... 

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. hafta maçında Başakşehir, sahasında Leipzig'le karşı karşıya geldi. Leipzig ve PSG maçlarında göze hoş gelen bir futbol oynamasına ve bol pozisyon bulmasına rağmen skora gidemeyen Başakşehir, iki maçtan da 2-0 mağlup ayrılmıştı. Manchester United galibiyetiyle moral depolayan temsilcimiz, 4. maçta ise İngiliz devine 4-1 kaybederek ağır bir yara almıştı. Başakşehir bu maçtan puan veya puanlar alarak UEFA Avrupa Ligi şansını da korumak istiyor.