Ünlü oyuncu Erdem Baş, Türkiye’de yaptığı pek çok televizyon dizisi ve filmleri ile tanınırken, ailesi ile birlikte radikal bir karar alarak ülkeden taşınma kararı almıştı. Bir süredir minik kızı ve eşi ile birlikte Amerika’da yaşamaya devam eden Erdem Baş’ın aldığı bu karardan dolayı keyfinin son derece yerinde olduğu belirlendi.

Sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşım yapan Erdem Baş, Amerika günlüklerini yayınlamaya devam ediyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde aldığı lüks aracının içinden canlı yayın yaparak bir video paylaştı. Aracının fiyatı ve Türkiye hakkında yaptığı eleştirilerle kısa sürede sosyal medya hesabında da en çok konuşulanlar arasında girmeyi başardı. Erdem Baş, Amerika’da da düzenlediği tiyatro oyunu ile oyunculuğa aktif olarak devam ediyor.

Erdem Baş Kanalından Aldığı Aracı Gösterdi!

Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Ünlü oyuncu Erdem Baş açmış olduğu Youtube kanalı üzerinden son aldığı aracını anlattı. Yakın zamanda bir lüksten daha çok ihtiyaç halini aldığı için satın aldığı aracını anlatan Erdem Baş, Türkiye’de aynı şartlar altında böyle bir araç alma imkanının olmadığını anlattı.

Türkiye’de olduğu gibi Amerika’da da araç sahibi olmanın temel bir ihtiyaç olduğundan bahsederken ‘Burası büyük bir kıta. Bir uçtan bir uca gitmek otobüsle gerçekten çok zor. Bu yüzden araba sahibi olmak aslında burada bir lüksten daha çok ihtiyaç halini almış durumda. 2. El araç fiyatları daha önceki fiyatlarla karşılaştırıldığı zaman burada da artmış durumda ancak yine de alınabilir düzeyde’ ifadelerini kullandı.

Türkiye’de Araba Almanın Zorluklarından Söz Etti!

Yayınlamış olduğu videoda Türkiye’de araç sahibi olmanın ne kadar zor olduğundan söz etti. İkinci el olarak aldığı aracın lüks bir markaya ait olduğunun altını çizerken ‘Bu aracı ikinci el olarak 7 bin 500 liraya satın aldım. Türkiye’de böyle bir araç alma imkanım yok. Araç piyasası uçmuş durumda. Bunu söylediğim için umarım linç yemem ancak burada hayat gerçekten daha kolay’ ifadelerini kullanarak dikkat çekti.