Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuşan Esmersoy, “Arda’ya hissettiğim duygu aşktan daha büyük” ifadelerini kullandı.

Aralarındaki ilişki uzun süredir gündemde olan Burcu Esmersoy – Arda Turan ikilisinin bir süredir görüşmedikleri iddia ediliyordu. Aşk dedikodularının ardından Arda Turan’ın İnstagram hesabından takibi bıraktığı Burcu Esmersoy, yıldız futbolcuya karşı olan hislerinden bahsetti.

Arda Turan’ın omzunda ağladığı biri olduğunu söyleyen Burcu Esmersoy, “Arda’ya hissettiğim duygu aşktan daha büyük. Çok büyük bir dostluk. İlk kez sana söyleyeyim; çok âşık olduğum biri vardı. Arda onun kardeşi gibi. Benim kitabımda daha önce sevgilim olan bir erkeğin çevresinden biriyle birlikte olmak yazmaz. Sevgililerimin erkek arkadaşlarıyla yakın olurum ama onlarla çıkmam” ifadelerini kullandı.



“Hayatımda onu takip etmememi isteyen biri yok!”

Arda Turan’ın kendisini sosyal medya hesaplarından silmesi hakkında da göndermede bulunan güzel spiker, “Ben takip ediyorum. Çünkü hayatımda onu takip etmememi isteyen biri yok!” diyerek Arda’nın kız arkadaşı Aslıhan Doğan’ın böyle bir istekte bulunduğunu ima etti.

Arda ile bir küsüp bir barışma durumlarları ile ilgili konuşan Esmersoy, ” Bunlar herkesin yaşadığı şeyler. Bazen bir birlikteliğin olur ve artık bazı arkadaşlarının hayatında olmasını istemezsin. Arkadaşımın hayatındaki kişi benimle görüşmemeyi tercih ettiyse, arkadaşım da ona saygısından benimle görüşmek istemeyebilir. Dostluk dediğin; beklemek ve sana döndüğünde kollarını açmaktır. Gitmek isteyen gider, gelmek isteyen gelir, dostluk bunu gerektirir!” ifadelerni kullandı.