Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yıllardır pek çok kişi tarafından takip edilen Arka Sokaklar dizisi, oyuncuları ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Dizinin kadrosundan sezon finali ile birlikte çıkan Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü’nün sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımlar oldukça dikkat çekmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisi bu sezon 17. Sezonu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. En son Haziran ayında dizinin sezon finali yayınlanmıştı. Geçtiğimiz sezonlarda dizinin kadrosuna katılan ve Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü oyunculuğu ve güzelliği ile oldukça dikkat çekmişti.

Diziden ayrıldıktan sonra sezonun yorgunluğunu atmak için uzun bir tatile çıkan Ela Yörüklü bu anlarını da sosyal medya hesabından aktif olarak yayınlamaya devam ediyor.

Ela Yörüklü Arka Sokaklar Dizisinden Ayrıldı

Sezon finalinin ardından Ela Yörüklü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda diziye veda etmişti. Yaptığı veda açıklamalarında ‘Birlikte tam 3 yıl geçirdik. Koskoca 110 bölüm çektik. Ne hikayeler yazdım. Pek çok şey öğrendim ve büyüdüm. Yolculuğuma ortak olan herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz benim için çok değerli’ açıklamalarında bulundu.

Bikinili Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Tatilden pozlarını sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşan Ela Yörüklü bu süreç içerisinde bikinili pozlarıyla da nefes kesti. Sosyal medya paylaşımları ile takipçilerinin nefeslerini kesmeye devam ediyor. Ela Yörüklü dekolteli paylaşımları ile hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Pek çok takipçisi yorumlarında ‘Biz seni böyle bilmiyorduk komiserim’ ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Ünlü oyuncunun tüm sezonun yorgunluğunu deniz tatili yaparak atmaya çalıştığı belirlendi. Gelen teklifleri değerlendirdiği bilinen ünlü oyuncunun yeni sezonda nasıl bir proje ve nasıl bir karakter ile yeniden ekranlara döneceği de heyecanla bekleniyor.