Uzun bir süredir ekranlarda olmamasına rağmen son günlerde adından sıklıkla söz ettiren güzel oyuncu Pelin Ermiş, sevenleri tarafından merak ediliyordu. Yeni sezonda yeni bir projede olup sevenleri ile buluşup buluşmayacağı araştırılırken bu süreçte güzel oyuncunun oyunculuk kariyerine ilk olarak 2007 ve 2008 yıllarında yayınlanan Vazgeç Gönlüm isimli diziyle başladığı öğrenildi.

Dizinin ekran macerası çok uzun sürmemesine rağmen, Pelin Ermiş için oldukça etkili bir oyunculuk deneyimi yaşatmıştı. Oyunculuk deneyimini geliştirmek ve sektörde daha fazla yer edinmek için oyunculuk kariyerine devam etti.

Aşkı Memnu Dizisi Cemile Karakteriyle Tanındı

Pelin Ermiş bu süreçte başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Hazal Kaya’nın paylaşmış olduğu Aşkı Memnu dizisinde yer aldı. Aşkı Memnu dizisinde evin yardımcılarından birisi olan Cemile karakterine hayat verdi. Dizide, evin yardımcılarından Beşir karakterine aşıktı. Beşir’in ise evin kızı Nihal’e aşık olmasından dolayı sürekli kıskandığı anlar izleyicinin dikkatini çekmişti. Pelin Ermiş uzun soluklu olarak dizide 79 bölüm yer almış ve oyunculuk kariyeri için oldukça önemli bir deneyim kazanmıştı. Katıldığı bir programda, Aşkı Memnu dizisi için kendisine Cemile karakteri için teklif gelmesinin hemen ardından durumu sorguladığı ve Cemile karakterini önce kendisine uygun görmediğini belirtmişti. Ancak sonrasında bunun bir şımarıklık olduğunu düşünerek rolü kabul ettiğini anlatmıştı.

Pelin Ermiş İddialı Pozlarıyla Dikkat Çekiyor

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Aşkı Memnu dizisinden sonra farklı karakterlere de hayat veren Pelin Ermiş şimdilerde 40 yaşında. Fazla kilolarından kurtulduğu görünen oyuncunun değişimi ise sosyal medyada oldukça fazla konuşuluyor. Cesur pozlarını da hesabı üzerinden paylaşmayı ihmal etmeyen Pelin Ermiş, estetik iddialarına yanıt verdi. Ünlü oyuncu ‘Benim iğne korkum var. Yıllar geçti ve yüzümün değişmesi normal. Sadece alnıma botoks yaptırdım. Estetiğim yok’ ifadelerini kullandı.