Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

Bir döneme damgasını vuran Asmalı Konak dizisinin konusu kadar oyunculukları da çok konuşulmuştu. Dizinin yıldız oyuncularından Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın dışında en çok dikkat çeke oyunculardan biriside Burak Altay ve Eylem Yıldız olarak biliniyordu. İkili dizide genç aşıklar olan Salih ve Zeynep’e hayat veriyordu.

Aradan geçen yıllar sonrasında Asmalı Konak dizisi hala en çok konuşulan ve hatırlanan diziler arasında yer alıyor. Oyuncuların yıllar sonraki değişimleri de çok merak ediliyor.

Asmalı Konak Dizisi Oyuncuları Merak Ediliyor!

Dizinin başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay alırken, dizi Türk dizi tarihinin en iddialı ve en favori dizilerinden birisi olarak ifade ediliyor. Dizinin senaryo gereği genç aşıkları olan Salih ve Zeynep karakterlerine hayat veren Burak Altay ile Eylem Yıldız’ın yıllar sonraki değişimleri de merak ediliyor. Aradan geçen yıllar sonra sosyal medya kullanıcıları tarafından ikili yeniden gündeme geldi ve ortaya çıkan değişimleri de oldukça merak edildi.

Oyuncuların Değişimi Şaşırttı!

Sosyal medyada yıllar sonra iki oyuncunun de değişimleri merak konusu oldu. Değişimlerinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya kullanıcılarının da ciddi bir şaşkınlık yaşadıkları görüldü. Asmalı Kona dizisinde genç bir aşığa hayat veren Burak Altay son olarak Üç Kuruş dizisinde ekranlara gelmişti. Eylem Yıldız ise evin küçük kızı olarak tanınıyordu. O zamandan bu yana pek ekranlarda olmaması pek çok kişinin bu durumu merak etmesine neden oluyordu. Eylem Yıldız ekranlarda olmayı tercih etmiyor ancak tiyatro sahnelerinde yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. İki oyuncunun da değişimleri ile ekran başındaki izleyiciler tarafından büyük şaşkınlık yaşadıkları belirlendi. Burak Altay aynı zamanda oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık da yaparak mekanlarda sahne almaya devam ediyor.