Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi de Sen İnandır isimli film olacak. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan ile yakışıklı oyuncu Ekin Koç’un başrollerini paylaşmış olduğu filmin çekimleri sırasında büyük emek verilmişti. Filmin çekimleri bayramın bitişinin hemen ardından başlamış ve büyük bir yoğunluk içinde devam etmişti.

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

İddialı bir sinema filmi olması beklenirken çekimlerin son bulduğu öğrenildi. Filmden gelen haberler uzun süredir ünlü oyuncuların hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Sonunda film hakkında yeni detaylar gelmeye başladı. Gelen haberler ise filmin hayranlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Sen İnandır Filmi için Geri Sayım Başladı

Filmin çekimleri tarihi bir bölge olan Assos’ta yapılmıştı. İkilinin birbirlerine hayranları tarafından çok yakıştırılmalarının ardından nasıl bir film çıkacağı da merak konusu oldu. Film romantik komedi tadında olmakla birlikte, filmin çekimlerinin geçtiğimiz günlerde tamamlandığı öğrenildi.

Filmin çekimlerinin tamamlanmış olmasının ardından nerede nasıl ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Hayranları bir sinemada mı yoksa son zamanlarda popüler olan dijital platformlarda mı yayınlandığını bilmedikleri için konu hakkında bir bilgi paylaşımı yapılmasın bekliyorlardı.

Sen İnandır Netflix’le Anlaştı!

Filmin çekimlerinin bitmiş olması, yayın tarihinin yaklaştığı konusunda heyecana neden oldu. Film çekimlerinin ardından tüm ekibin de içerisinde bulunduğu fotoğraf çekimleri yapıldı. Setin bitmesinin ardından filmin izlemeye uygun bir hale getirilmesi için montaj kısmı başlayacak. Ardından çok geçmeden teknik kısımlar için çalışmaların yapılması bekleniyor. Filmin yapılan son anlaşmalar çerçevesinde dijital bir platform olan Netflix’te yayınlanmasına karar verildi. Oyuncuların sevenleri ise bu habere oldukça sevindiler. Montaj aşamalarının da son bulmasının ardından filmin platformda yayınlanma tarihinin de açıklanacağı düşünülüyor. Romantik komedi tadındaki film şimdiden film eleştirmenleri tarafından da büyük bir heyecanla beklenmeye başladı.