Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Zuhal Topal tarafından bir dönem sunulan ve oldukça popüler olan evlilik programının en çok dikkat çeken isimlerinden birisi Hanife Gürdal olmuştu. Programın fenomen gelin adaylarından birisi olarak anılıyordu. Programda uzun süre kaldıktan sonra mutluluğu bir türlü bulamamış ve sonrasında programın sona ermesinin ardından paylaşımlarına sosyal medya hesabı üzerinden devam etmişti.

Hanife Gürdal sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinden de hatrı sayılır bir takipçi sayısına sahip olduğu görülüyor.

Fenomen Gelin Hanife Gürdal Sosyal Medyayı Aktif Kullanıyor

Programda başörtülü olarak tanınan Hanife Gürdal, programdan sonra radikal bir karar alarak başörtüsünü çıkarmıştı. Bunun ardından da sosyal medya takipçileri tarafından ciddi bir linç aldığı ve kararından dolayı çok eleştirildiği görülmüştü. Hanife Gürdal’ın sosyal medya hesabında yaklaşık olarak 500 bin takipçisinin olduğu görülüyor.

Hanife Gürdal evlendikten sonra Karadeniz’e yerleşmişti. Zaman zaman eşi ile olan sorunları ile gündeme gelmiş ve bunun ardından boşanma haberleri konuşulmuştu. Hanife Gürdal bu süreçte sosyal medya hesabından girmiş olduğu polemiklerle de gündeme gelmeye devam ediyor.

Yaptırdığı Estetikler Konuşulmaya Başladı

Radikal bir karar verip, başörtüsünü çıkardıktan sonra çeşitli şekillerde eleştirilmeye devam etmişti. Hanife Gürdal giydiği kıyafetlerle de eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Son günlerde yapmış olduğu paylaşımlarda özellikle yüzündeki değişiklik gündeme gelmeye devam ediyor. Takipçileri son paylaşımlarının ardından adeta ikiye bölündü. Bir kısım takipçiler fenomen gelin adayının bir dizi estetik operasyon geçirdiğini savunurken bir takım takipçiler ise yüzünde estetik olmadığını iddia ediyorlardı. Ünlü gelin adayının burnunun kalkıklığı ve bunun üzerine dudaklarının da daha dolgun görünmesi dikkatlerden kaçmadı. Hanife Gürdal konu hakkında bir açıklama yapmadı.