Ünlü oyuncu Behzat Uygur, kendi adını taşıyan büyük oğlu Behzat Uygur ile gündeme gelmeye başladı. Ünlü oyuncunun oğlu geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bulunan evine yemek siparişi verdi. Ardından bir süre sonra gelen kurye ile arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Bu tartışma kavgaya dönüşünce arkasından olayın büyüdüğü belirlendi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldular.

Kurye İle Kavga Etti

Babasıyla aynı ismi taşıyan Behzat Uygur, eve bir süre sonra gelen kurye Murat G ile kavga etmeye başladı. Kavganın sebebinin ise kuryenin paketi yanlış eve teslim etmesinden kaynaklandığı öğrenildi. Bu yanlışlık kısa süre sonra tarafların gerginlik yaşamasına neden oldu.

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

Kurye Murat G. Behzat Uygur tarafından hakarete uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu. Behzat Uygur ise hakaret etmediğini söyleyerek kendisine iftira atıldığını söyledi. Konunun karakola taşınmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirlendi.

Behzat Uygur Müzikle İlgileniyor!

Behzat Uygur’un iki tane oğlu var. Kendi adını taşıyan oğlu müzikle ilgilenirken, küçük oğlu Nejat Uygur ise oyunculuk yapıyor. İki oğlunun da kendisi gibi ekranlara uzak olmaması ve pek çok kişi tarafından tanınması dikkat çekiyor.

İsim benzerliği nedeniyle oğluyla ünlü oyuncu arasında sürekli olarak karışıklık meydana geliyor. Ünlü oyuncunun oğlunun da bu süreçte kavga haberlerine karışmasının ardından ünlü oyuncu Behzat Uygur’un kavga ettiğini düşünen sevenleri büyük şaşkınlık yaşadılar. Behzat Uygur son zamanlarda televizyonlardan uzak bir hayat sürüyor. Babaları usta oyuncu Nejat Uygur’un izinden giden Behzat Uygur ve Süheyl Uygur tiyatro sahnelerinde daha aktif olarak rol almaya devam ediyorlar. Ünlü oyuncunun sürekli olarak sergilediği tiyatro oyunları bulunuyor. Kavga haberlerinin ortaya çıkmasının ardından pek çok kişi ünlü oyuncunun kendi adını taşıyan bir oğlu olduğunu öğrenmiş oldu.