Dünyaca ünlü manken Bella Hadid her söylediği ve her yaptığıyla olay olmaya devam ediyor. Filistin asıllı Müslüman bir babası olduğunu açıklayan Bella Hadid büyük şaşkınlığa neden olmuştu. Annesi Yolanda Hadid ile babası Mohamed Hadid’in ayrılığının ardından annesi ile birlikte yaşamaya devam ettiği öğrenildi. Annesiyle yaşadıktan sonra Kaliforniya’ya taşınan ünlü mankenin çocukluktan bu yana annesiyle birlikte büyüdüğü için Filistin kökenlerini geride bıraktığı öğrenildi.

Bella Hadid Müslüman Haklarını Savunuyor!

Son yıllarda Müslüman ülkelerde yaşanan bazı kıyımlar ve problemler dünya gündemine yansısa da pek çok yabancı ülke duruma sessiz kalmayı tercih etmişti. Filistin’de özellikle çocukların katledilmesi ve masum insanların öldürülmesinin ardından Bella Hadid sosyal medya hesabından da duruma tepkisini dile getiren açıklamalarda bulunmuş ve paylaşım yapmayı ihmal etmemişti. Zaman zaman yaptığı yardımlarla da dikkat çeken ünlü manken Müslüman kültürü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

‘Müslüman Kültürde Yaşamayı İsterdim’

Bella Hadid dini inancı hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çekerken, yaptığı son röportajında oldukça dikkat çeken bir açıklama yaptı. İmkanı olsaydı Müslüman bir kültürde yaşamayı istediğini ancak yaşantısı gereği kendisine böyle bir şans verilmediğini dile getirmesi sosyal medyada da bazı tartışmalara neden oldu. Takipçilerinin bu süreçte ikiye bölündüğü öğrenildi.

Podyumların en aranılan ismi olan Bella Hadid son verdiği röportajla samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlatırken, pek çok kişiyi şaşırtacak açıklamalarda bulundu. Müslüman kültürüne yakın olduğunu söyleyen ancak annesiyle büyümek durumunda kaldığı için Filistin’den taşınarak kültürden tamamen uzaklaştığını anlattı. Ünlü mankenin anne ve babasının 7 yıl evli kaldıktan sonra 2000 yılında anlaşamadıkları için yollarını ayırdıkları öğrenildi. Bella Hadid’in bu açıklamaları nedeniyle özellikle Müslüman kesim tarafından da çok sevildiği biliniyor.