Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum

Yakın arkadaş oldukları bilinen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol arasında son zamanlarda çeşitli aşk haberleri çıkmaya devam ediyor. İkili daha önce Siyah Beyaz Aşk ve Kuş Uçuşu gibi yapımlarda birlikte rol almışlardı. İkilinin son zamanlarda sürekli olarak birlikte zaman geçirmeleri de aralarında çıkan bu dedikoduların giderek artmasına neden oldu.

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol geçtiğimiz günlerde birlikte bir tatile çıktılar. Sosyal medya hesapları üzerinden de birlikte çıktıkları tatil hakkında çeşitli paylaşımlar yapmaya devam ettiler. Daha önce aynı projelerde partner olan ikilinin sürekli birbirlerine yakıştırılmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Birce Akalay Aşk Dedikoduları Hakkında Konuştu!

Ünlü oyuncu Birce Akalay geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile karşılaştı ve özellikle hakkında çıkan aşk dedikoduları ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’un çok uzun zamandır arkadaşı olduğunu belirtirken bunun yanı sıra çıkan aşk haberlerini büyük bir şaşkınlıkla takip ettiğini dile getirdi.

İki insanın aralarında aşk olmadan da sadece arkadaş olabileceklerini ve iyi anlaşabileceklerini belirtirken ‘Mihre’de benim çok yakın arkadaşım. Birlikte çok sık vakit geçiriyoruz. Bu tür dedikoduların çıkmasını kesinlikle etik bulmuyorum. Daha önce birlikte rol aldığımız için fanlar bizi yakıştırıyor olabilir. Bunu çok masum buluyorum. Ancak İbrahim ve Mihre benim dostum. Artık aşk haberleri giderek artmaya ve emin dille konuşulmaya başlayınca bu konuda açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Gerçekten ne söyleyeceğimi de şaşırdım. Bir yerden sonra bu haberler sinir bozucu olmaya başladı’ dedi.

İbrahim Çelikkol Ayrılığı Haberleri Tetikledi!

Özel hayatı ile çok gündemde olmayan İbrahim Çelikkol, bir çocuk sahibi olduğu Mihre Çelikkol ile olan evliliğini geçtiğimiz dönemlerde noktalamıştı. Bunun ardından ortaya çıkan dedikoduların giderek artması ikili arasında aşk yaşandığı yönünde yorumlanmaya başladı.