Ünlü sanatçı Bülent Ersoy son dönemlerde sık sık gündem olmaya devam ediyor. Yaptığı sahnelerin yanı sıra açıklamalarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Ünlü sanatçı son zamanlarda kızıla boyadığı saçları ile oldukça dikkat çekmişti. Bunun üzerine yenilediği imajla birlikte magazin gündeminde de geniş yer edinmişti. Bülent Ersoy attığı her adımla birlikte dikkat çekmeye devam ederken geçtiğimiz günlerde sahne aldığı sırada yaşadığı bir kaza büyük şaşkınlığa neden oldu.

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Bülent Ersoy Yaptıklarıyla Şaşırtmaya Devam Ediyor!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmiş ve toprağa vermişti. Babasının cenazesinde söyledikleri kameralara yansıyınca büyük şaşkınlığa neden olmuştu. Babasının defnedileceği sırada açılan mezarı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Bülent Ersoy mezar yerinin çok dar olduğunu söylemişti. Kendisi için zaman kaybetmeden harekete geçen Bülent Ersoy kendisi için bir mezar yeri satın aldı. Daha önce görülmemiş bir şekilde mezar yerini özel bir hale getiren Bülent Ersoy’un mezarına asansör ile gidileceği öğrenildi. Bülent Ersoy bir milyon liradan daha fazla ödediği mezar yeri için özel bir çalışma yaptıracağını, hem daha geniş ve büyük bir mezar yeri aldığını hem de asansörle inilecek kadar derin bir mezar yaptırılacağını açıklamış ve büyük şaşkınlığa neden olmuştu.

Sahnede Göğsü Açıldı!

Ünlü sanatçı geçtiğimiz akşam İzmir’de Enternasyonal Fuarı kapsamında sahneye çıktı. Coşkulu bir biçimde sahnede sevenlerine sevdiği şarkıları seslendirdiği sırada elbisesinin azizliğine uğradı. Ünlü şarkıcının elbisesinin askısı koptu. Bunun ardından bir anda elbisesinin açılması ile birlikte göğüsleri açıldı. Ünlü sanatçı bu anlarda ne olduğunu anlayamadığı için büyük şaşkınlık yaşadı. Hemen yardımcıları sahnede duruma müdahale ettiler. Bu süreçte duruma müdahale edildikten hemen sonra sahnesine kaldığı yerden devam etti.