Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan Burcu Kara, ikinci kez anne olma heyecanı yaşıyor. Yönetmen Fırat Parlak ile oldukça mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncunun aynı zamanda Ali isminde bir oğlu da bulunuyor. Burcu Kara ikinci kez anne olacağını sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşımla açıkladı.

Burcu Kara evlendikten ve özellikle anne olduktan sonra televizyon ekranlarından uzak kalmayı tercih etmiş ve zamanının büyük bir kısmını oğlu ile ilgilenerek geçirmişti. Bunun ardından 42 yaşındaki güzel oyuncunun şimdilerde yeniden bebek heyecanı yaşadığı öğrenildi.

Burcu Kara Karnı Burnunda Pozlarını Paylaştı

Burcu Kara en son Kırmızı Oda isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı. Yeni sezonda da ekranlarda olmayacağı öğrenilen güzel oyuncu 2016 yılında yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturmuştu. Çok geçmeden Ali ismini verdikleri bir oğulları oldu ve güzel oyuncu ilk kez annelik heyecanı yaşamıştı.

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Burcu Kara eşinin ilk evliliğinden olan Ömer’in ortaokul mezuniyet törenine oğlu Ali ile birlikte katılmış ve her defasında geniş ve mutlu bir aile olduklarını gözler önüne sermişti. Ünlü oyuncu hamileliğinde karnının belirgin olması üzerine sosyal medya hesabında da aktif olarak paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak Burcu Kara’nın karnı burnun pozları sosyal medyada takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Burcu Kara Doğum için Gün Sayıyor!

Güzel oyuncunun hamileliğinde 5 ayı geride bırakarak altıncı aya girdiğini duyurdu. Ünlü oyuncunun ikinci bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğu ve gittiği bir hastanede hemşire tarafından sızdırıldığı iddia edilmeye başlandı. Burcu Kara ise sürpriz olması açısından bebeğinin cinsiyeti ve ismi hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.