Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Buse Varol son zamanlarda işinden daha çok aile yaşantısı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Şarkıcı Alişan ile mutlu bir evliliği ve iki çocuğu bulunuyor. Şarkıcı Alişan’ın geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybetmesinin ardından yaşadığı derin üzüntü aile bireylerinin de aralarının açılmasına neden olmuştu.

Buse Varol ile Alişan’ın bu süreç içerisinde boşanacakları konuşulmaya başlamıştı. Buse Varol’un Tektaş ailesinin acısına saygı duymadığı ve bu nedenle ikilinin aralarının giderek açıldığı konuşuluyordu. Buse Varol bu süreç içerisinde kayınvalidesi ve eltisi ile de görüşmeyi keserek aileden giderek kopmuştu.

Alişan ile Sorunlar Bitti ama Aileyle Bitmedi!

Geçtiğimiz kış Alişan ile Buse Varol arasında kıyamet koptu. İkili çocukları Eliz’in doğum gününü de düzenledikleri ayrı partilerde kutladılar. Alişan ailesi ile sade bir kutlama yaparken Buse Varol ise kalabalık bir parti düzenlemişti. İkilinin bu davranışı ayrılık hakkındaki ilk sinyalleri vermeye başladı. Buse Varol bu süreçte parmağındaki evlilik yüzüğünü de çıkararak ayrılık haberlerini neredeyse doğrulamıştı. İkili bir süre sonra konuşarak karşılıklı olarak aralarındaki sorunları sonlandırmışlardı.

Son Paylaşımıyla Yeni Bir Gönderme Yaptı!

Buse Varol sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ederken bu süreçte eltisi Merve Tektaş ile sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktılar. İddialara göre ikilinin tartıştıktan sonra birbirlerini engelledikleri konuşulmaya başlandı.

Buse Varol’un kayınvalidesi ile de görüşmediği ve bu süreçte Alişan’ın arada kaldığı konuşuldu. Buse Varol sosyal medyada son paylaşımında ‘Ben konuştuklarımın arkasındayım, siz arkasından konuştuklarınızın yanında’ diyerek göndermede bulundu. Göndermeyi ise kayınvalidesi ile Merve Tektaş’a yaptığı yönünde yorumlandı. Taraflar arasında gerginliğin devam ettiği konuşuluyor. Aralarının düzelip düzelmeyeceği ise merak konusu oldu.