Ankara’da bulunan Melike Hatun Camii İmamı olarak bilinen Halil Konakçı yapmış olduğu paylaşımlarla sosyal medyada da adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Genellikle dövme yaptıran kişiler ve kadınların giyimini konu alarak defalarca eleştirilen imam, zaman zaman bazı ünlü isimleri de diline doluyor. Bir dönem Sezen Aksu’yu hedef alan cami imamının daha sonraki dönemlerde de Cem Yılmaz’ı hedef aldığı ve bu konuda yayınlamış olduğu videoların yeniden gündeme geldiği belirlendi.

Bu Sefer Cem Yılmaz’ı Diline Doladı!

İmam Halil Konakçı sık sık dövme yaptıran kişiler ve kadınların giyimi ile hareketleri ile yorum yapmış ve bu hali ile yeni tartışmaların fitilini ateşlemişti. Daha önce ünlü sanatçı Sezen Aksu hakkında da farklı açıklamalarda bulunmuş ve bir kesimin tepki göstermesine neden olmuştu. İmamın yaklaşık olarak iki yıl önce Youtube üzerinden yayınlamış olduğu bir videosu da gündem oldu. Cem Yılmaz daha önce gerçekleştirmiş olduğu gösteri sırasında kadının yaratılışına özel bir espri yapmıştı. Bu esprisine karşılık verdiği öğrenildi.

Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Açıklamalarında ‘Soytarılar televizyona çıkıp espri yapıyorlar. Neymiş Allah erkeği yaratmış sonra düşünmüş ben bundan daha iyisini yaratırım diyerek kadını yaratmış. Bunu söyleyen ve dinleyip alkış tutan herkesin imanı gitti’ ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz Cevap Verdi!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz son zamanlarda girdiği polemiklerle dikkat çekiyordu. Bunun üzerine sosyal medya hesabı üzerinden yeniden gündem olan bu videoya yanıt verdi. Yaptığı paylaşımda ‘2023 yılında 50 yaşındayım. Bu yüzden ilgilenmiyorum’ dediği görüldü. Aynı imam daha önce bazı şarkıcıların şarkı sözleri ile ilgili de sert eleştirilerde bulunmuştu. Bu süreçte bu şarkıları dinleyerek keyif alan herkesin dinden çıktığını ve büyük günah işlediğini dile getird.