Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Cennet Mahallesi, tekrar bölümleri ile internet üzerinden günümüzde hala izlenmeye devam ediyor. Dizinin zengin kadrosu, oyunculuklar ve eğlenceli konusu pek çok kişinin o dönemde yüzünü güldürmeyi başarmıştı. Dizinin kadrosunda Melek Baykal, Müjdat Gezen, Alişan, Çağla Şikel gibi önemli ve ünlü isimler yer alıyordu.

Cennet Mahallesi ekranlarda tam 3 sezon boyunca sürdü. Dizinin toplam 119 bölüm sürdüğü öğrenildi. Dizinin oyuncu kadrosunda iki çocuk oyuncu da bulunuyordu. Bu oyunculardan birisi de Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy olarak biliniyordu. Aradan geçen yılların ardından Belemir Temizsoy büyüyerek genç bir kız oldu.

Cennet Mahallesi Küçük Ayşe Pozlarıyla Dikkat Çekiyor!

Bir zamanların çocuk oyuncusu olarak bilinen Belemir Temizsoy şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Daha sonra başla projelerde olmadığı görülürken bundan sonra yeni projelerde olup olmayacağı da merak ediliyor. Cennet Mahallesi dizisinin Ayşe’si olarak tanınmasına rağmen son halini görenler tanımakta güçlük çekiyorlar.

Belemir Temizsoy sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da görenleri büyük şaşkınlığa uğratıyor. Güzelliği karşısında pek çok kişinin büyülendiği biliniyor. Son paylaşımları kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğeni ve yorum alıyor.

Sosyal Medyada Aktif Paylaşımlarıyla Çok Konuşulacak

1996 doğumlu olan Belemir Temizsoy 26 yaşında. Sosyal medya hesabında her anını takipçileri ile paylaşmayı çok seviyor. Fotoğraflarını gören pek çok kişinin ise bu süreç içerisinde gözlerine inanamadığı ve ne kadar büyüdüğü konusunda büyük şaşkınlık yaşadıkları görülüyor.

Genç kızın ise nişanlandığı öğrenildi. Nişanlandığı için oyunculuk fikrine uzak olan ancak sosyal medyayı aktif olarak kullanan Belemir Temizsoy’un ne zaman nikah masasına oturacağı ise bilinmiyor.