Sihirli Annem dizisi ile tanıdığımız ve çocuk oyuncu olarak karşımıza çıkan Damla Ersubaşı, son yıllarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. İşletmeci Mustafa Can Keser ile olan evliliği ile çok konuşulmuş, evliliklerini bir dargın bir barışık şekilde ilerletmişlerdi. İkilinin arasında şiddetli anlaşmazlık, ihanet ve dayak iddialarının ortaya atılmasının ardından evliliklerini sonlandırmışlardı. Sonradan yeniden birlikte olmak isteyen ikili ilişkilerine şans vermek istemiş ancak bu denemede başarısızlıkla sonuçlanmıştı.

Damla Ersubaşı ve Eski Kocası Kafaları Karıştırıyor!

İkili evliliklerini olaylı bir şekilde sonlandırmıştı. Bu süreçte sadece ortak çocukları için görüşen ikilinin daha sonra sürekli kavga ettikleri ilişkilerine bir şans daha verdikleri öğrenildi. Bu süreçte yeniden ilişkilerini kurtarmak için çabalayan, eski eşinden yeniden sürpriz bir evlilik teklifi alan Damla Ersubaşı, yaptığı bir paylaşımla yeniden büyük şaşkınlığa neden oldu. İkilinin kavga ederek kesin bir şekilde ayrıldıkları ve artık yeni dönemde yeniden bir ilişki yaşamalarının mümkün olmadığı ortaya çıkmıştı.

Damla Ersubaşı sosyal medyada takipçilerine özel yaptığı paylaşımlarla üzgün ve kızgın olduğunu her defasında göstermişti. Kendi ayakları üzerinde duran ve aktif bir çalışma hayatı olan Damla Ersubaşı sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Eski Kocasından Makas Aldı!

Son zamanlarda eski kocası Mustafa Can Keser ile sık sık paylaşım yapan Damla Ersubaşı her defasında aralarında sorun olmadığını ve çocukları için arkadaş kaldıklarını belirtiyordu. Son paylaşımında ise büyük şaşkınlığa neden oldu. Eski kocasını paylaşan, hatta yanağından makas olan Damla Ersubaşı, ‘Tık diyorum doğdu güneşim.. Sevgilin kızmasın sonra’ diyerek ilginç bir yorumda bulundu. Bu durum sosyal medya takipçileri arasında da büyük şaşkınlığa neden oldu. Bazı takipçileri ikilinin yeniden barışacağını düşünürken bazıları ise ilişkinin tamamen bittiğini düşünüyor.