TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicileri yayınlandığı anda ekranlara bağlamayı başaran Masterchef, yarışmacılar kadar jüri üyeleriyle de çok konuşuluyor. Yarışmanın en sevilen ve en eğlenceli jüri üyelerinden Danilo Zanna, geçtiğimiz yıl eşinden ayrılmıştı. Boşanmanın ardından, arada ihanetin olduğu iddia edilmişti. Danilo Zanna’nın başka bir ilişkisi olduğu da konuşulanlar arasındaydı ancak ünlü şef bu konuda karşılıklı olarak evliliklerini bitirdiklerini ifade etmişti.

Şimdilerde neşesi ile dikkat çeken ünlü şefin kalbini bir güzele kaptırdığı iddia edildi. Manken olduğu konuşulan kız arkadaşının güzelliği ise son yıllarda sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu süreçte Danilo Zanna’nın yeni kız arkadaşını görenler boşanmanın nedeni olarak bu durumu düşünmeye başladılar.

Danilo Zanna’nın Adı Aşk Dedikodularına Karışmıştı!

Danilo Zanna boşanma kararı aldıklarını açıklamasının ardından ismi çeşitli isimlerle aşk dedikodularına karışmıştı. Özellikle geçen yıl 40. Yaşını kutladığı sırada Eda Alkaya ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak ikilinin ilişkileri uzun sürmedi. Şimdilerde ünlü şefin güzelliği ile dikkat çeken manken sevgilisi konuşulmaya başlandı.

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Danilo Zanna’nın Sevgilisi Kim?

Danilo Zanna daha önce yaptığı açıklamada İtalyanların flört etmekten keyif aldıklarını açıklamıştı. Boşandıktan sonra hayatında birisinin olmasını her fırsatta istediğini dile getiren ünlü şefin itirafları dikkat çekmişti. Bir kadın bu anlamda açıldığını ancak karşı tarafın aşka hazır olmadığını dile getirerek bu teklifi reddettiğini söylemişti.

Şimdilerde birlikte olduğu iddia edilen ve manken olduğu söylenen sevgilisinin ise Alman Jessica von Lindau olduğu konuşulmaya başlandı. İkilinin yemek sırasında tanıştıkları ve henüz flört ettikleri söylentiler arasında yer alıyor.

Manken kadını araştırmaya başlayanlar ise vermiş olduğu cesur pozlarından dolayı oldukça etkilendiler. Genç mankenin ise ünlü şeften etkilenerek tanışmak istediği ve ardından ikili arasında flört döneminin başladığı belirlendi.