Yeni sezon programlar için geri sayım başlamışken bazı programlar izleyici ile erkenden buluşmayı tercih etti. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Didem Arslan Yılmaz sunuculuğunda yürütülen VAZGEÇME isimli program, hayata dair bazı kayıp ve cinayet dosyalarını ele almaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz tarafından sunulan program yeni sezon konuları ile ön plana çıkmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz Müge Anlı’nın İstediği Konuğu Aldı!

Bugün yayınlanan programda tüm ülkenin merakla beklediği yeni bir konu ele alındı. Bir dere yatağında ölü olarak bulunan ve herkesi derin üzüntüye boğan minik İkranur soyası programda işlenmeye başladı. Programda konunun ele alınması ile birlikte birtakım yeni gelişmelerin de yaşandığı öğrenildi.

Minik İkranur’un halası cinayetle suçlanmaya devam ediyor. Bu süreçte aynı zamanda cinayet süreci hakkında bildiklerini anlatmaya devam ediyordu. Babaanne Nihal ise halanın bildiklerini anlattığı sırada gözyaşlarını tutamadı. İkranur hakkında program ekibi tarafından yürütülen çalışmalar sırasında bazı bilgilere de ulaşıldı. Bu bilgiler ışığında sürekli olarak metruk bir binaya gittiği belirlendi. Burada ortaya çıkan bilgiler ise büyük şaşkınlığa neden oldu.

Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

Çılgın Temizlik İşçisi Konuk Olarak Alındı

Türkiye’nin konuştuğu ‘Çılgın Temizlik İşçisi’ olarak bilinen Hamit Karakaya bu süreçte programa katıldı. Uzun zamandır konuşulan ünlü temizlik işçisi aynı zamanda yapmış olduğu danslarla da sık sık sosyal medyada gündem oluyordu. Hamit hakkında ortaya çıkan gerçekler büyük şaşkınlığa neden oldu. Eşinin 2 yıldır öz oğlunu kendisine göstermediği ortaya çıktı. Eski eş ise bu süreç içerisinde canlı yayına bağlanarak, eski kocasının kendisine yöneltmiş olduğu iddiaların yalan olduğunu ifade etti. Yeni sezonda programla birlikte cinayetlerin çözüme kavuşturulması, küslerin barıştırılması ve kayıpların kısa süre içerisinde bulunması planlanıyor.