Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden birisi olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç son günlerde düğün hazırlıklarına başladı. İkilinin 26 Ağustos tarihinde evlenmeleri bekleniyor. Daha önce ilişkilerinde de bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerine devam ettikleri biliniyordu. Çiftin hayranları evlenmelerini büyük bir heyecanla beklerken, düğün öncesi ikisinin kavga ettiğine dair bazı haberler gündeme gelmeye başladı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin ilişkileri geçtiğimiz kış kıskançlık nedeniyle bitmişti. Oğuzhan Koç güzel oyuncuyu rol aldığı bir filmde bulunan öpüşme sahneleri nedeniyle kıskanmış ve bu durum ikisinin ayrılmasına neden olmuştu. İlişkilerinde daha fazla ayrılığa dayanamayan ikili barışmış ve Oğuzhan Koç sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etmişti.

Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum

Düğün Hazırlıkları Devam Ediyor!

İkilinin evlenme teklifi sürprizinde bulundukları Sarıyer’de bulunan otelde evlenmeleri bekleniyor. Bu süreçte ikilinin düğün hazırlıklarına devam ettikleri öğrenildi. Düğün hazırlıklarında sona gelindiği ifade edilirken geriye sadece oturma düzeni gibi küçük ayrıntılar yer alıyor.

Demet Özdemir şimdilerde Aşk Taktikleri 2 filmi için sette olduğu biliniyor. Setin 24 Ağustos tarihinde düğünden sadece 2 gün önce biteceği öğrenildi. Oğuzhan Koç ise yoğun konser maratonuna devam ediyor. Yoğun bir şekilde çalışırken aralarda düğün hazırlıklarını tamamlamaya çalışan ikili arasında bir gerginlik yaşandığı öğrenildi.

Düğün Öncesi Büyük Kavga!

Geçtiğimiz günlerde aynı evde olan ikili iddialara göre tartışmaya başladı. Tartışmanın asıl nedeninin ise Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’i düğün hazırlıklarıyla hiç ilgilenmemesi nedeniyle suçladığı ve ‘Senin evlenmeye niyetin yok sanırım’ demesinden çıktığı konuşuluyor. Bu sözü duyan ünlü oyuncunun çok sinirlenerek ünlü şarkıcıyı evden kovduğu öğrenildi. Araya aile büyüklerinin girmesiyle durum tatlıya bağlandı ancak ikilinin bu gerginliğini duyanlar evlilikten kısa bir süre sonra boşanabileceklerini konuşmaya başladılar.