Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde bazen çok heyecanlı ve iyi oynanmış sahneler kadar kötü oyunculuklar ve sevilmemiş senaryolar da gündem olmaya devam ediyor. Özellikle olmadığı düşünülen sahneler sosyal medyada sık sık gündem olmaya devam ediyor.

Bir dönem güzel oyuncu Hande Erçel’in oyunculuğu konuşulmuştu. Oyunculuğu pek beğenilmeyen ve çeşitli şekillerde eleştirilen Hande Erçel bu süreçte oynadığı bir dizide bayılma sahnesi ile hala konuşulmaya devam ediyor.

Duy Beni Dizisi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Son zamanların en çok sevilen dizilerinden olan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni, konusu ve genç oyuncularıyla sosyal medyada son zamanlarda en çok konuşulanlar arasında yer almaya devam ediyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan dizi her Cuma ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin yönetmenliğini ise ünlü yönetmen Ali Balcı’nın üstlendiği öğrenildi. Duy Beni dizisi geçtiğimiz hafta 8. Bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan bir bölümünde ekranlara gelen sahne ise kısa sürede pek çok kişinin alay meselesi haline geldi. Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Ozan ve Ceyda Sahneleri Çok Konuşulacak!

Duy Beni dizisinde son yayınlanan bölümde Ozan ve Ceyda’nın denize girerek oynadıkları sahne kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları hem senaryo hem de oyunculukla alay ederek çeşitli paylaşımlarda bulundular. Ozan ve Ceyda karakterine hayat veren oyuncular ise Sena Gençtürk ile Utku Coşkun oldu. İki oyuncu senaryo gereği sahnede birbirlerine sarılarak oldukça duygusal bir konuşma yaptılar ancak bu sahneler aynı Hande Erçel’in alay konusu olduğu sahneleri akıllara getirdi. Sosyal medya kullanıcıları Hande Erçel’in oyunculuğundan daha kötü bir oyunculuk gördükleri için şaşkın olduklarını dile getirdiler.