Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Ünlü sunucu Ece Erken kış aylarında yaşadığı zor günleri hala atlatmaya çalışıyor. Eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy’de bulunan ve ortak olduğu restoranda saldırıya uğramıştı. Uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden eşinin ardından kötü günler yaşayan Ece Erken, geçtiğimiz günler eşinin davasında ilk duruşmaya çıktı.

Sanıklarla aynı ortamda bulunan Ece Erken ifade verdiği sırada daha fazla olanlara dayanamayarak bayılmış ve duruşmayı erken terk etmek zorunda kalmıştı.

Ece Erken Tatilde Toparlanmaya Çalışıyor

Her fırsatta sosyal medya hesabında eşine duyduğu özlemle ilgili paylaşımlar yapmaya devam eden Ece Erken, sanıkların da yargı süresince en ağır cezayı almaları için büyük emek veriyor. Aynı zamanda eşinin ailesi ile de mal paylaşımı konusunda sorunlar yaşayan Ece Erken daha fazla dayanamayarak reddi miras yapmıştı.  

Ece Erken yeni sezonda da ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezon öncesinde enerji toplamak ve yaşadığı kötü günleri üzerinden atabilmek için oğlu Eymen ile birlikte tatil yapmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından da bu anlarını paylaşan Ece Erken, gelen kötü yorumlara da aldırış etmemeyi tercih ediyor. Şimdilerde daha iyi toparlandığı ve yeni sezon için de heyecanlı olduğu görülen Ece Erken, eşi ile ilgili paylaşımlar yaparak zaman zaman özlemini dile getirmeye de devam ediyor.

Alişan ve Buse Varol’a Sataştı!

Bir dönem küsen ancak iki tarafında yaşadığı kayıplar nedeniyle yeniden görüşmeye başlayan, Alişan ve Ece Erken sık sık bir araya gelmeye de devam ediyorlar. Son olarak tatilde de karşılaşan ve çocukları ile keyifli zaman geçiren taraflar çocuklarının eğlenceli anlarını paylaşmaya devam ediyorlar. Alişan kızı Eliz’in temizlik yaparken çekilen görüntülerini paylaşmıştı. Son olarak Ece Erken’de Buse Varol ve Alişan’ı kast ederek ‘Sizinki çalışır da bizimki altta kalır mı’ diyerek oğlu Eymen’in eğlenceli anlarını paylaştı.