Yeni sezon yaklaşırken yeni projeler de izleyici tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Fox TV ekranları için yeni bir dizinin yayınlanacağı öğrenildi. Çekimlerine başlanılan dizilerden birisi de Kusursuz Kiracı isimli yapım oldu. Dizinin hazırlıkları için çalışmalar çok uzun zamandır büyük bir titizlikle yürütülüyordu.

Dizinin başrol oyuncularından Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü çekim maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Dizinin çekimlerinin ve hazırlıklarının çok uzun sürmesinin ardından yaz dizisi olarak planlanan projenin yeni sezonda yayınlanmasına karar verildi.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü Başrolleri Paylaşacak!

Dilan Çiçek Deniz en son Alev Alev dizisinde sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Uzun aradan sonra nasıl bir projeyle nasıl bir karaktere hayat vereceği de merak konusu oldu. Serkay Tütüncü ise Masumiyet dizisinde ekranlara gelmişti. İkilinin arasında nasıl bir iletişimin olacağı da merak konusu oldu.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü çekimlerin başlamasının ardından sosyal medya hesaplarında birlikte pozlarını paylaşmaya devam ediyordu. İkilinin yer alacağı projenin detayları da yeni sezona yaklaşırken yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizinin nasıl bir hikayesinin izleyicileri ekranlara bağlayacağı düşünülüyor.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Yasak Elma’yı Tahtından Edebilir!

Dizinin entrika, sır, cinayet ve aksiyon dolu sahnelerinin bulunduğu düşünülüyor. Kusursuz Kiracı isimi dizide bir mahallede ev kiralayan kadının, daire ile ilgili bazı sırları, mahallede konuşulan cinayetleri ve yaşanan ilginç olayları anlamaya çalışmasını anlatmaya devam ediyor. Dizinin güçlü bir hikayesinin olması ve bununla birlikte umut veren bir yapım olması nedeniyle şimdiden yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olacağı düşünülüyor. Dizinin bir yaz dizisinden çok daha fazlasının olabileceği ve kanalın en iddialı yapımlarından Yasak Elma’nın da önüne geçebileceği konuşulmaya başlandı.