Çocuklar Duymasın dizisinde Fıs Fıs İsmail karakteri ile herkesin hafızasında yer edinen Süleyman Yağcı son zamanlarda yapmış olduğu açıklamalarla oldukça dikkat çekmeye devam ediyor. Dizide de uzun soluklu olarak yer almış ve karakteri ile hala konuşulmaya devam ediyordu.

Süleyman Yağcı geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan tarafından hazırlanan programa katıldı. Programda yapmış olduğu açıklamalarla birlikte adeta skandal sözlere imza attı. Daha önce de kadınların giyimi hakkında birtakım açıklamalarda bulunmuştu. Bunun üzerine yeniden kadınların giyimi hakkında açıklama yapan Süleyman Yağcı sosyal medyada da çeşitli tepkilerin hedefi haline geldi.  

Dekolte Giyen Kadınları Diline Doladı

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Armağan Çağlayan, Süleyman Yağcı’ya ‘İnsanlar ne der diye yaşamak normal mi?’ sorusunu yöneltti. Bu soruya verdiği yanıt ise büyük şaşkınlığa neden oldu. Süleyman Yağcı açıklamalarında toplumun büyük bir kesiminin tepkisini çekecek açıklamalara yer verdi. Açıklamalarında ‘Yaşadığın toplumun bir kuralı vardır. Mütevazı bir toplum içinde yaşıyorsan insanların ne dediğini umursaman gerekir. Dekolteli ve yırtmaçlı giyinerek sokağa çıktığın zaman ve özellikle o mahalledeki delikanlıların arasına çıkıyorsan insanların ne düşünüp ne söylediğine de katlanmak zorundasın. Bu durum kurallarına göre futbol oynamak ile benzer’ ifadelerini kullandı.

Bikini Giyenlere Söyledikleri Çok Konuşulacak!

Süleyman Yağcı tepki çeken açıklamalarına devam etti. Açıklamalarında ‘Bikini ve mayolu sokakta gezsen herkes bakar ve asılır. Bugün bir plajda ve havuzda herkes bikini ve mayo giyebilir. Bu demek oluyor ki her şeyin yeri ve kuralı vardır. Etiler’de herkes gece yarısı eve gelebilir ancak bir kasabada aynı durum söz konusu olmaz’ ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun bu sözlerine zaman zaman programın sunucusu olan Armağan Çağlayan’da tepkilerde bulundu.