TRT1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden birisi olan ve son iki sezondur ekranlarda olan Gönül Dağı dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak ara veren ve yeni sezona hazırlanan dizide Gülsim Ali, senaryo gereği ölerek diziye veda etmişti.

Yaşanan başrol oyuncusunun vedası kısa sürede çeşitli tartışmalara neden oldu. İki sezondur dizide olan ve pek çok kişi tarafından çok sevilen Gülsim Ali’nin dizinin kadrosundan ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği ve bu boşluğun nasıl doldurulacağı merak konusu oldu.

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

Gönül Dağı Dizisinin Çekimleri Başladı

Gönül Dağı dizisi yeni sezona da bomba gibi hazırlanmaya devam ediyor. Sezon finali ile herkesleri ağlatan dizinin yeni sezonunda nasıl sürprizlerin yaşanacağı ve dizi kadrosuna kimin katılacağı merak edilmişti. Dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Üçüncü sezon için tüm ekibin yeniden yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiği öğrenildi.

Diziden ayrılan Gülsim Ali ise yeni sezonda farklı projelerle ekran başına geçebilmek için çalışmalara ve görüşmelere devam ediyor. Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren ünlü oyuncunun diziden ayrılmasının ardından boşluğunun nasıl dolacağı merak edildi.

Gönül Dağı Dizisi Kadrosuna Kim Katılacak?

Berk Atan’ın canlandırdığı Taner karakteri, eşi Dilek’in ölümünden sonra yalnız kalmıştı. Yeni sezonda pek çok kişi yeni bir partner isterken bazıları ise Taner’i yalnız görmek istediklerini dile getirdiler. Henüz yeni bir oyuncunun diziye katılıp katılmayacağı kesinleşmemişken iki isim konuşulmaya başladı.

Bu iki isim arasında Buse Varol ve Hilal Altınbilek’in isimleri geçmeye başladı. Pek çok kişi biri gelecekse bu ismin Hilal Altınbilek olmasını istiyorlar. Dizinin yapımcısı tarafından henüz konu hakkında bir açıklama kalmadı. Ancak dizinin yeni sezon çekiminden paylaşımlar yapılmaya başlandı.