TRT ekranlarının en çok sevilen dizilerinden Gönül Dağı dizisi yeni sezon için geri sayımı başlattı. Ekranların en çok sevilen dizilerinden Gönül Dağı dizisinde sezon finalinde izleyicileri çok şaşırtan bir ayrılık yaşanmıştı. Dizide iki sezon boyunca Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan senaryo gereği diziden ayrılarak veda etmişti. Bu veda ekran başındaki izleyicileri de oldukça üzmüştü.

Yeni Sezonda Dizide Olmayacak!

Gülsim Ali İlhan ilk olarak Bulgaristan’da düzenlenen bir Super Model yarışmasına katılarak ön plana çıkmıştı. Yarışmada dereceye katılmasının ardından son iki sezondur da oyunculuk kariyerinde kendisini kanıtlamıştı. TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde sezonun başından itibaren Dilek karakterine hayat vermişti. Dilek karakteri ile birlikte oyunculuk dünyasında da başarısını kanıtlamış oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Geçtiğimiz sezon, sezon finali öncesinde Dilek karakteri doğum yaptığı sırada hayatını kaybetmişti. Bu denli bir kaybın yaşanmasının hemen ardından yeni sezonda yaşanan kaybın senaryo gereği nasıl doldurulacağı da merak konusu oldu. Gülsim Ali İlhan şimdilerde diziden ayrıldıktan hemen sonra yeni sezonda yeni projeler için görüşmeye devam ediyor. Yeni sezonda nasıl bir proje ile ekranlara geleceği merak konusu oldu.

Gülsim Ali İlhan Paylaşımlarıyla Dikkat Çekti!

Gönül Dağı dizisinden ayrıldıktan hemen sonra Gülsim Ali İlhan gündemde ilk sıraya yerleşmeye başladı. Ünlü manken ve oyuncunun Camdaki Kız ve Kral Kaybederse gibi projelerde ekranlara geleceği konuşuldu ancak taraflardan bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi.

Gülsim Ali İlhan son zamanlarda sosyal medya hesapları üzerinden sık sık paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarının da son derece dikkat çekici olması heyecana neden oldu. Gülsim Ali İlhan bu süreç içerisinde cesur pozları ile dikkat çekmeye devam ederken yeni projeler için yapımcıların dikkatini de çekmeye devam ediyor.