TRT1 ekranlarının en çok sevilen yapımlarından birisi olan Gönül Dağı dizisi sezon finali ile çok konuşulmuştu. Diziden Gülsim Ali’nin senaryo gereği ayrılması izleyicileri çok üzdü. Bunun üzerine yeni sezonda da dizinin devam edeceğinin öğrenilmesinin ardından hikayede ne tür değişikliklerin olacağı merak konusu oldu.

Gönül Dağı dizisinde yaşanan ayrılıklar çok konuşulurken, dizinin yeni sonunda bir oyuncunun daha olmayacağı konuşulmuştu. Yeni bir ayrılık daha yaşanacağının söylenmesinin ardından izleyicilerin bu duruma üzülmesine dayanamayan senaristler bir ilke imza attılar.

Diziden Ayrılmıştı ama Yeniden Dönüyor!

Gönül Dağı dizisine veda eden karakterlerden birisinin ayrılığı, sosyal medyada ekran başındaki izleyenler tarafından da tepkilere neden olunca diziden bir sürpriz geldi. Diziye o ismin yeniden dönmesi bekleniyor. Haberin yayılmasının ardından Gülsim Ali’nin diziye yeniden döneceği konuşulmaya başlandı. Peki dizide yaşanacak sürpriz ne?

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

2 Ayın Ardından Diziye Yeniden Dönüyor!

Başrol oyuncularından Gülsim Ali’nin diziden ayrılmasının ardından dizinin kadrosuna kimin katılacağı merak konusu oldu. Yeni sezon izleyiciler tarafından da büyük bir merakla bekleniyor. Bu süreçte dizinin kadrosuna hangi yeni isimlerin katılacağı da merak konusu oldu. Gönül Dağı dizisi için hazırlıklar devam ederken yakın zamanda çekimlerin yeniden başlaması bekleniyor.

Dizinin ilk sezonundan itibaren dizinin kadrosunda yer alan Eser Eyüboğlu’nun hikaye gereği diziden ayrılacağı ve yeni sezonda projede olmayacağı konuşulmuştu. Hatta Eser Eyüboğlu bu süreç içerisinde sosyal medya hesabında geçirdiği sezonlar hakkında teşekkür ederek son dönemlerde yeni bir projede olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Dizinin sevenleri ünlü oyuncunun dizi kadrosundan ayrılmasına çok üzülmüş olacaklar ki gelen tepkiler üzerine ünlü oyuncunun yenide dizi kadrosuna dahil edildiği öğrenildi. Eser Eyüboğlu müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.