Survivor yarışması ile tüm gözleri üzerine çeken Sude Burcu, yarışma bittikten sonra da en çok takip edilen isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü yarışmacının güzelliği ve düzgün fiziği de takipçileri tarafından tam not almaya devam ediyor.

Sude Burcu yarışma sırasında diğer yarışmacılardan Mert Öcal ile yakınlaşmış ve uzun süre ikili arasındaki bu yakınlaşma konuşulmuştu. Bunun ardından yarışma biter bitmez ikili ilişkilerini açıklamışlar ve ardından sevgili olduklarını her yaptıkları paylaşımla birlikte göstermeye devam etmişlerdi.

Yasak Aşk İddialarıyla Çok Konuşulmuştu!

Acun Medya tarafından ekranlara getirilen ve yayınlandığı her sezon izleyicisi tarafından büyük bir ilgi ile izlenen Survivor yarışması, geçtiğimiz sezon Mert Öcal ile Sude Burcu arasında yaşanan yasak aşk iddialarıyla çok konuşulmuştu. İkili aşklarını şimdilerde dolu dizgin bir biçimde yaşıyorlar. Sevenleri bu ilişkilerinin nikah masasına gideceğini düşünmeye başladılar. İkili şimdilerde yaz bitmeden tatilin tadını çıkarıyorlar. Tatilden pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Sude Burcu son pozları ile sosyal medyayı salladı.

Sude Burcu Tatil Pozlarıyla Dikkat Çekti

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Sude Burcu tatilden yaptığı paylaşımları ile takipçilerinin nefesini kesmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. Mert Öcal’ı da aynı kare içerisine aldığı paylaşımında son derece mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Mert Öcal’ı da aynı kare içerisine alarak leoparlı bikinisi ile kameraların karşısına geçti.

Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Yarışmacının seksi bikinisi ve fit görüntüsü takipçilerinden kısa süre içerisinde tam not almayı başardı. Pek çok kişi sevgilisi Mert Öcal’ın bu paylaşımlardan rahatsız olup olmadığını merak ederken, yapmış olduğu paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.