İlişkileri kadar evlilikleri de çok konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, zaman zaman kıskançlık haberleri ile gündeme gelmeye başladı. Bu süreçte Hadise’nin sahne kostümlerinde radikal değişiklikler yaptığı ve cesur paylaşımlarına ara verdiği görülmüş ve takipçileri tarafından bu durum sorgulanmıştı.

Mehmet Dinçerler’in bu konuda daha tutucu olduğu ve zaman zaman ikilinin çeşitli tartışmalar yaşadıkları iddia edilmişti. Hatta bu tartışmalardan dolayı ikilinin evliliklerinde bazı sorunlar yaşadıkları da gündeme gelmeye başlamıştı. Ancak tam tersi ikilinin çok büyük bir mutluluk yaşadıkları öğrenildi.

Evliliğin Ardından Derin Sessizliğe Büründüler!

Hadise, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamadan önce oyuncu Kaan Yıldırım ile dolu dizgin bir aşk yaşamıştı. İkilinin uzun süren ilişkilerini evliliğe taşıyacakları iddia edilmişti. Zaman zaman ayrılmalarına rağmen yeniden bir araya gelmişlerdi. Ancak son ayrılıktan sonra sürpriz bir şekilde Hadise Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtı.

İkili ilişkilerini çok uzatmadan nikah masasına taşıdılar. Hadise’nin yakın çevresine ilişkisi hakkında ‘Kaan ile olan ilişkimde çok yorulmuştum. Mehmet ile dinleniyorum çünkü o beni anlıyor’ ifadelerini kullandığı iddia edildi. Evlendikten sonra kendi kabuklarına çekilen çift hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Hadise 2.5 Aylık Hamile!

Son gelen bilgilere göre ünlü şarkıcının hamile olduğu iddia edildi. Daha önce de hakkında hamile olduğuna yönelik haberler çıkmış ancak jet hızıyla bu iddiaları yalanlamıştı. Hadise’nin son zamanlarda konserlere çıkmaması ve sosyal medyada da aktif olmaması nedeniyle bu iddialar giderek güçlendi.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Geçtiğimiz günlerde bir kadın doğum uzmanına kontrol olan ve 2.5 aylık hamile olduğunu öğrenen Hadise’nin bu mutlu haberi önce eşi ile paylaştığı ve ardından aile büyüklerine haber verdiği öğrenildi. Stresten uzak durmak için bir süre kendi kabuğuna çekilen ve hamileliğin tadını çıkardığı söylenen Hadise’den konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.