Ekranların en sevilen ve en çok aranan oyuncularından Hande Erçel yaz tatilini en iyi değerlendiren ve bol bol tatil yaparak enerji depolayan isimler arasında yer alıyor. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra aşk hayatıyla da çok sık konuşulmaya devam eden ünlü oyuncu, sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok takipçi sayısına sahip Türk oyuncu olarak biliniyor.

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

Hande Erçel yaz aylarının sonuna gelmişken tatiline devam ediyor. Kız kardeşi Gamze Erçel, yeğeni ve ailesiyle birlikte yeni bir tatilden paylaştığı pozlar sosyal medyada takipçilerini nefesini kesmeye devam etti. Sadece nefes kesmekle kalmayan Hande Erçel’in bir haftalık mavi tur tatilinin bedeli de dudak uçuklattı.

Hande Erçel Aşk Hayatıyla Kafaları Karıştırıyor

Uzun dönem boyunca aynı dizide rol aldığı kendisi gibi oyuncu olan kerem Bürsin ile aşk yaşamış olan güzel oyuncu bu ilişkisini sürpriz bir şekilde noktalamıştı. İlişkisinin bitmesinin ardından adı farklı kişilerle anılan Hande Erçel bir dönem oyuncu Kaan Yıldırım ile yakınlaşmıştı. İlişkiyi kabul ede güzel oyuncu, çok kısa bir süre sonra bu ilişkiyi noktalayarak sadece arkadaş olduklarını dile getirmişti. Sosyal medya hesaplarından ikilinin birbirlerini takipten çıkmaları da büyük şaşkınlığa neden olarak kafaları karıştırdı. Ardından ünlü oyuncu yabancı ünlülerle de yakıştırılmış ancak bu konuda herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmişti.

Bir Haftalık Tatilin Bedeli Dudak Uçuklattı!

Hande Erçel ailesi ve yakın arkadaşları ile tatilin son zamanlarını eğlenceli bir şekilde geçirebilmek için bir tekne kiraladı. Ailesi ve arkadaşlarının da içinde bulunduğu 15 kişilik bir tatil organizasyonu yaptı. 30 metre boyutunda lüks tekne için bir haftalık lüks tatilin bedeli de dudak uçuklattı. Ege koylarını gezen tatilin sonuna kadar devam etmezken, kendisi iş görüşmeleri için döndü ancak ailesi ve arkadaşları tatile devam etti. Hande Erçel’in tatilinin bedeli 2 milyon lira olarak açıklandı.