Pop dünyasında sahne alan şarkıcılar arasında son dönemlerde sahne kıyafetleri çok konuşulup eleştirilmeye devam ediyor. Özellikle ünlü şarkıcı Gülşen’n sahne kostümlerinin gündem olması ve tartışılması yeniden sahne kostümlerinin gündeme gelmesine neden oldu.

Şarkıcı Gülşen’in her sahnede birbirinden cesur kostümler tercih etmesi sadece dinleyicilerin değil pop dünyasında şarkıcıların da diline dolanmış durumda.

Hande Yener daha önce yapmış olduğu açıklamalarda Gülşen’in sahne kostümlerini olumsuz anlamda eleştirmişti. Bu süreçte Gülşen duruma tepkisiz kalarak yeni bir polemiğin ortaya çıkmasını engellemişti.

Hande Yener’den Gülşen’e Sert Sözler!

Hande Yener’in de sahnede cesur kostümler tercih ettiği biliniyor ancak son zamanlarda düzgün fiziği ile Gülşen’in sahne kıyafetleri daha fazla konuşulmaya devam ediyor. Gülşen son sahnesinde derin göğüs dekolteli kıyafeti ile herkesin diline düşmüştü. Bir sosyal medya kullanıcısı ise Hande Yener’in fotoğrafının altına ‘Gülşen sana 5 beden büyük gelir’ yorumunu yapmıştı. Bu yoruma oldukça sinirlenen Hande Yener yeni bir polemiğin fitilini ateşlemişti. Yorumunda ‘Beş beden büyük mü gelir? Meme ucu bakımından mı söylediniz?’ diyerek sert bir açıklama yapmıştı.

Hande Yener Geyşa Oldu!

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Sahne kıyafetlerini her daim kendisi seçen Hande Yener, son günlerde yurt dışından da pek çok aksesuar ve kıyafet getirdi. Son sahnesinde ise siyah bir kimono ve farklı bir başlı giyerek çıkan ünlü şarkıcının tarzı ise Geyşa olarak yorumlandı. Dünyaca ünlü starların sahnelerinde kullanmayı tercih ettikleri gösterişli başlıkları ülkemizde de kullanmayı tercih etmesi yeni bir akım olarak yorumlandı. Hande Yener’in meslektaşı Gülşen’e ağır yorumlar yapmasının ardından sahnede kendisinin de birbirinden farklı ve cesur kostümler giymesi sosyal medya takipçilerinin de dikkatini çekti.