Son zamanların en çok konuşulan ve en çok eleştirilen isimlerinden birisi olan Metin Hara yeniden sosyal medyada gündem olmayı başardı. Bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile sevgili olan Metin Hara dünya gündeminde de uzun süre konuşulmuştu. Sosyal medyada Metin Hara çeşitli esprilere de konu olmuştu. Dünyaca ünü model ile uzun süre birlikte olduktan sonra zaman zaman ayrıldıkları ilişkileri tamamen sona ermişti.

Metin Hara bir süre geçtikten sonra güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Hilal Altınbilek ile anıldı. Bir süre iddialar karşısında sessiz kalan ikili daha sonra aşklarını itiraf ederek sokakta ve sosyal medyada saklamadan yaşamaya başladılar.

İkiliden Kötü Haber Geldi

Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Hilal Altınbilek ve Metin Hara çiftinin ilişkisi uzun sürünce bu sefer ikilinin ilişkilerinin nikah masasına taşınabileceği konuşuluyordu. Ancak son günlerde birlikte görüntü vermeyen ikiliden kötü haber geldi. İkilinin ilişkilerinde yaşadıkları sorunları aşamadıkları ve ayrılık kararı aldıkları öğrenildi.

İkilinin uzun süredir evlilik kararı aldıkları da magazin kulislerinde dönen dedikodular arasında yer alıyordu. Ancak ikilinin fikir ayrılıkları ve özellikle kıskançlık sorunları nedeniyle ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Bu durumda Metin Hara’nın yaşı da en çok konuşulanlar arasında yer almaya başladı.

Metin Hara’nın Yaşı Şaşırttı!

Metin Hara ile Hilal Altınbilek arasında yaş farkı olduğu biliniyordu. Ancak Metin Hara’nın yaşını duyanlar büyük şaşkınlık yaşamaya devam diyorlar. 1982 doğumlu olan Metin Hara şimdilerde 40 yaşında. Yaşından oldukça küçük görünmesi nedeniyle yaşını duyanlar büyük şaşkınlık yalıyorlar. Metin Hara daha önce yazdığı ‘Yol’ isimli kitap ile 100 bin satış hedefine ulaşarak kısa sürede en çok satanlara girmiş ve farklı alanlarda da ilgilendiği için çok yönlü olarak gelişim göstermiştir.