Son zamanların yıldızı en çok parlayan isimlerinden olan Nilsu Yılmaz, oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekmeye devam ediyor. Nilsu Yılmaz ilk olarak Kırmızı Oda isimli dizide karşımıza çıkmıştı. Orada Meliha’nın kızı Melek karakteri ile gündeme gelmişti.

Kırmızı Oda dizisinde senaryo gereği hikayesi kısa sürmüştü. Buna rağmen canlandırdığı oyunculuk ile kısa hikayeye rağmen hafızalarda yer etmeyi başarmıştı.

Nilsu Yılmaz Daha Öncede Pek Çok Hikayede Yer Aldı

Nilsu Yılmaz son zamanlarda oldukça popüler olmasına rağmen pek çok kişi Kırmızı Oda dizisi ile tanındığını düşünüyor ancak gerçek öyle değil. Genç oyuncu daha öncede farklı projelerde yer almış. Güzel oyuncunun önceki projeleri de Davetsiz Misafir, Aşk Tesadüfleri Sever 2 gibi projeler olarak adlandırıldı.

Güzel oyuncunun TRT ekranlarında uzun süre yer alan Payitaht Abdülhamit dizisinde Dilruba karakterine de çok uzun dönem hayat verdiği biliniyor. Ancak her şeye rağmen güzel oyuncunun daha da parlamasını sağlayan proje Kırmızı Oda projesi oldu. Dizide sadece 6 bölüm yer aldı ancak pek çok projenin kapısı kendisine aralanmış oldu.

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Nilsu Yılmaz Yeni Projesiyle Ekranlara Gelecek!

Nilsu Yılmaz son olarak Kardeşlerim dizisinde Cemile karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı. 25 bölüm boyunca dizinin kadrosunda yer almış ve bu süreçte tüm oyunculuk yeteneklerini kullanmıştı. Dizinin kadrosundan ayrıldıktan sonra ise ne yapacağı merak konusu olmuştu.

Nilsu Yılmaz yeni sezonda da yeni projesi ile ekranlara gelecek. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaşacağı Kusursuz Kiracı isimli dizinin oyuncu kadrosuna girdiği belirlendi. Böylece kariyerinde yeni bir sayfa açacak olan güzel oyuncunun dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği ise henüz belli olmadı.