Son zamanların en çok sevilen oyuncularından Hazal Kaya, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Hazal Kaya özel hayatında da kendisi gibi ünlü bir oyuncu lan Ali Atay ile mutlu evliliğine devam ediyor. Hazal Kaya en son Pera Palasta Bir Gece isimli Netflix dizisinde rol almış ve hem dizideki performansı hem de güzelliği ile bol bol konuşulmuştu.

Hazal Kaya’nın Fikret Ali adını verdikleri bir oğlu da bulunuyor. Ali Atay ile olan evliliğinde, magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alıyor. Hazal Kaya sosyal medya hesabında da aktif olarak paylaşım yapmaya devam ediyor. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da pek çok takipçisi bulunan ünlü oyuncunun 7 milyon takipçisi bulunuyor.

Hazal Kaya Hamile!

Henüz küçük bir çocuğu olmasına rağmen her zaman kalabalık aile özlemi olduğunu söylenen Hazal Kaya hakkında zaman zaman hamilelik haberleri çıkıyordu. Son günlerde gelen yeni iddialara göre ünlü oyuncunun hamile olduğu öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamalarda hamilelik iddialarını yalanlasa da son iddiaları yalanlamaması bu iddiaları doğruladı.

Hazal Kaya’nın şimdilerde 3 aylık hamile olduğu ancak yakın çevresinin dışında kimseyle bu haberi paylaşmadığı, bir süre daha saklamak istediği öğrenildi.

Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Hazal Kaya ile Ali Atay Boşanıyor mu?

Son dönemlerde ortaya atılan yeni bir iddia da ünlü oyuncunun evliliği hakkında oldu. Her fırsatta çok aşık olduğunu dile getiren Hazal Kaya’nın Ali Atay ile olan evliliğinde son zamanlarda bazı sorunlar yaşamaya başladıkları ve ikilinin evliliklerinin çatırdadığı konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşı ile kafede zaman geçire ünlü oyuncu ayrılık haberlerine ‘Yok öyle bir şey arkadaşlar’ diyerek yanıt verdi. Parmağında alyansının da olması iddiaları doğrular nitelikteydi.