Bir dönem ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan Kısmetse Olur, uzun sezon boyunca gerek televizyonda gerekse sosyal medyada konuşulmuştu. Bir evlilik programı olarak ekranlara gelen Kısmetse Olur yarışması aynı zamanda yarışmacılarıyla da en çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

Yarışmanın bitmesinin üzerinden çok zaman geçmiş olmasına rağmen hala sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini almaya devam ediyor. Kısmetse Olur yarışmasında katıldığı dönemde girdiği polemikler ile dikkat çeken Rabia Karaca sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla son zamanlarda oldukça dikkat çekmeye başladı.

Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Rabia Karaca Yaşadığı Aşkla Gündem Olmuştu

Kısmetse Olur yarışması 2015 ile 2017 yılları arasında yaşanmıştı. Yarışma sırasında erkekler ve kadınlar evi arasında yaşanan iletişim sonrasında tarafların yeni ilişki denemeleri konu ediliyordu. Katıldığı dönemde Rabia Karaca adından yaşadığı aşkla söz ettirmeyi balardı. Rabia Karaca o dönem Gökhan Sara ile aşk yaşamış ve bu aşk çok konuşulmuştu. Pek çok kişi yaşana bu aşkın kurgu olduğunu iddia ediyor. Rabia Karaca ise bu konuda herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmişti. Ünlü yarışmacı, aradan geçen yıllara rağmen konuşulmaya devam ediyor.

Rabia Karaca Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Çok Konuşulacak!

Ünlü yarışmacı Rabia Karaca yarışmadan sonra sosyal medya hesabından yaptığı aktif paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Son olarak yüzündeki ve vücudundaki değişimlerle gündem oldu. Bu dönemde pek çok estetik operasyon geçirerek, yarışmadaki halinden çok başka bir hale büründüğü ortaya çıktı. Rabia Karaca son olarak sosyal medya hesabından kırmızı bikinisi ile pozlar verdi. Kırmızı bikinili pozları görenleri oldukça şaşırttı. Cesur pozları, düzgün fiziği ve yaşanan değişimi ile kısa sürede pek çok kişiyi kendine hayran bıraktı.