Rap müziğin tanınan isimlerinden Selim Muran’dan sevenlerini yasa boğacak kötü haber geldi. Ünlü rapçinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Sosyal medyada haberi duyan sevenleri henüz çok genç olan ünlü rapçinin hayatını kaybettiğine inanamadılar ve bu süreçte duyduklarını araştırmaya başladılar. Rap dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan Ceza’nın yaptığı paylaşım ise acı haberi doğruladı.

Selim Muran Sevenlerini Üzdü!

Dün sabah saatlerinde ünlü rapçi Ceza yaptığı bir paylaşım sonrasında kötü haberi verdi. Meslektaşı olan ve pek çok şarkısı ile rap dünyasında tanınan Selim Muran’ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Hayran kitlesi ve sevenleri bu acı haberi duyduktan sonra büyük üzüntü yaşadılar. Ünlü rapçinin son zamanlarda en çok dinlenen ve popüler olan şarkıları arasında ‘Sen de Bizdensin’, ‘Çıkmaz Sokak’, ‘Paradoks’, ‘Samurai’ gibi şarkıları bulunuyor. Kısa sürede geniş bir takipçi sayısına ulaştığı için hızlı bir yükseliş içerisine girmişti. Pek çok hayranı ölüm haberini duyduktan sonra büyük şaşkınlık yaşadı. Sosyal medyadan ünlü rapçinin sayfasına baş sağlığı mesajları ardı ardına geldi.

Mide Ameliyatından Sonra Hayatını Kaybetti

Rapçi Selim Muran’ın son dönemlerde fazla kilolarından şikayetçi olduğu için çözüm yolu aradığı öğrenildi. Fazla kiloları nedeniyle sağlık problemleri yaşamaya başladıktan sonra zayıflamak istedi. Kendi imkanları ile zayıflama konusunda son derece zorluk yaşayan rapçi mide ameliyatı oldu. Mide ameliyatından sonra kilo vererek hastalıklarının biteceğini düşünüyordu ancak daha fazla hastalıklar ile boğuşmaya başladı. Bunun ardından damarlarda pıhtı oluştuğu için fenalaşarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü rapçinin ailesinin de bu süreçte derin üzüntüye boğuldukları görüldü. Sevenleri hala ünlü rapçinin hayatını kaybettiğine inanamıyor.

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi