Geçtiğimiz sezonun en çok sevile programlarından birisi olan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni sezonda da yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Programın sevenlerine bu süreçte müjdeli haber verildi. Şarkılar Bizi Söyler programında yeni sezon için geri sayım başladı. Programda her hafta düzenli olarak birbirinden ünlü konuklar yer almaya devam ediyor. Yeni sezonda da programın sunuculuğu Hakan Altın, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici tarafından yapılacak. Şarkılar Bizi Söyler programının yeni sezonda ne zaman ekranlara geleceği de izleyenler tarafından merak konusu oldu.

Şarkılar Bizi Söyler Programı Yeniden Başlıyor!

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

Şarkılar Bizi Söyler isimli müzik programı yeniden başlıyor. Pek çok seveni bu süreçte yeni sezonun ne zaman ekranlara geleceğini araştırmaya başladılar. Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan program Cumartesi akşamları sürekli olarak ekranlara gelmeye devam ediyordu. Program geçtiğimiz sezon 53. Bölüm ile sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti. Programın yeniden başlayıp başlamayacağı ise tam olarak bilinmiyordu. Bunun üzerine programın ne zaman başlayacağı konusunda internet üzerinden de aramalar devam ediyor.

Şarkılar Bizi Söyler Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu mu?

Ekran başındaki izleyiciler de uzun süredir ekranlarda olmayan programın yeniden başlayacağını duydukları için çok mutlu oldular. Programın yeni sezon tarihi hakkında henüz belli olmadığı için bir açıklama yapılmadı. Ancak Kanal D ekranlarında yeni bölümler yayınlanana kadar tekrar bölümleri yayınlanmaya devam edecek. Gelen bilgilere ve yapılan tahminlere göre yeni sezon bölümlerinin Eylül ayının ilk haftasında ya da ikinci haftasında ekranlara gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Hakan Altun geçirdiği bir hastalık sonrasında programdan ayrılmış ve dinleneceğini söylemişti. Yeni sezonda ünlü ismin yeniden ekranlara gelmesi büyük şaşkınlığa neden oldu.