Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Masterchef yarışmasının en çok sevilen jüri üyelerinden İtalyan Danilo Zanna son günlerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Aile hayatı ile örnek gösterilirken geçtiğimiz yıl çocuğunun annesi 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı almıştı. Bu kararın arkasında eşine ihanet ettiği iddia edilmişti.

Masterchef yarışmasının en sevilen jüri üyelerinden Danilo Zanna eşinden boşandıktan sonra sık sık aşk haberleri ile gündeme gelmişti. Son olarak Almanyalı bir manken ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti. Bu haberler karşısında eski eşi Tuğçe Demirbilek söyledikleriyle büyük şaşkınlığa neden oldu.

Danilo Zanna ve Eski Eşi Arasında Gerginlik!

Geçtiğimiz yılın en dikkat çeken ayrılıklarından birisi Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek arasında boşanmadan sonra da arkadaşlıklarının devam edeceği söylenmişti. Ortak çocuklarının olması nedeniyle hayatlarının da bundan sonraki dönemde ortak bir şekilde devam etmesi bekleniyordu. Ancak ünlü şefin son zamanlarda aşk hayatıyla yeniden gündeme gelmesi eski eşi Tuğçe Demirbilek’i kızdırmış gibi görünüyor.

Danilo Zanna geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü şef, İtalyanların flört etmekten çok hoşlandıklarını açıklamıştı. Kısa süre önce ise birinden hoşlandığını, açıldığını ancak karşılık alamadığını söylemişti. Şimdilerde ise Alman manken Jessica von Lindau ile aşk yaşadıkları iddia edilmeye başladı.

Eski Eşinden Ünlü Şefe Şok Gönderme!

Ünlü şef Danilo Zanna hakkında aşk iddialarının çıkmasının hemen ardından eski eşi sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı. Bu gönderi eski eşine yapılmış bir gönderme olarak yorumlandı. Eski eş Tuğçe Demirbilek paylaştığı gönderide ‘Bir şeyler yaşanacak gibi oluyorsa ve sonuçlanmıyorsa, hiç yaşamadığın bir ruh halindeysen, bir türlü kafanda ve hayatta netleşemiyorsan, bu dönem senin için biçilmiş kaftan’ açıklamalarını yaptı.