TV8 ekranlarının en çok sevilen programlarından MasterChef her geçen gün yayınlanan yeni bölümleri ile izleyiciyi ekranlara bağlamaya devam ediyor. Yarışmanın her bölümü ekran başındaki izleyici tarafından büyük bir keyifle ilenmeye devam ediyor. Yarışmacılar bir adım öne çıkmak ve yarışmanın ana kadrosuna katılmaya hak kazanmak için büyük bir mücadele veriyorlar.

Yarışmanın 13. Bölümünde ön plana çıkan isimlerden birisi de Burak Kaya olmuş ve önlüğü giyerek başarısını bir kez daha kanıtlamıştı. Yeni bölüm fragmanı da şimdiden izleyici tarafından büyük bir heyecanla beklenmeye başladı. Çünkü yayınlanan fragman görüntülerinde yarışmada yaşanan bazı heyecanlı anlar nedeniyle ortalığın karıştığı belirlendi.

Fatma Nur Yarışmayı Birbirine Kattı!

Acun Ilıcalı zaman zaman MasterChef yarışmasını ziyaret ederek hem yarışmacılarla tanışıyor hem de yarışmaya farklı bir hava katıyor. Son olarak yarışmacılarla sohbet ettiği sırada Fatma Nur ile bir tartışma yaşadığı belirlendi. MasterChef yarışmasının en çok dikkat çeken isimlerinden olan Fatma Nur, yaşadığı bu sohbet ile kısa sürede gündeme gelmeyi başardı. Sık sık konuşmaları ve tavrı ile gündem olurken son yayınlanan bölümde yarışmacının yine ortalığı karıştırdığı belirlendi. Acun Ilıcalı’nın yanı sıra sivri yorumları ile dikkat çeken Mehmet şefte oldukça sinirlendi.

Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Fatma Nur Sosyal Medyada Kötü Yorumların Hedefi Oldu!

Yeni bölümde tüm dikkatleri üzerine çeken Fatma Nur, yarışmacı arkadaşlarından birisini işaret ederek ‘Şefim arkadaş un aldı marketten ama yasaktı’ diyerek arkadaşını şikayet ett. Fatma Nur’un sürekli yarıştığı arkadaşlarını şeflere şikayet etmesi bazı tepkileri de beraberinde getirdi. Sosyal medyada da pek çok kişi ‘Acun Ilıcalı’yı bile bıktırdı’ yorumları yapıldı. Fatma Nur’un Acun Ilıcalı’yı çileden çıkardığı, yarışmadan göndermek istediği ancak yapım ekibinin araya girmesi ile durumun toparlandığı öğrenildi.