TV8 ekranlarının en çok sevilen yarışma programlarından Masterchef her yayınlandığı bölüm ile izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Yarışmanın jüri üyelerinden olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacıların en çok çekindiği isimlerden birisi olarak biliniyor. Daha önce Acun Ilıcalı programın yapımcısı olarak programa konuk olmuştu. Bu sırada yarışmacılardan Fatma Nur ile yaşadığı bir tartışma gündeme bomba gibi düşmüştü. Acun Ilıcalı yarışmacıya ‘Seninle uğraşamam ben evine git’ dediği öğrenildi. Bunun üzerine yeni bir gerginlik daha meydana geldi.

Masterchef’te Olaylar Devam Ediyor!

Masterchef yarışmasında olaylar bir türlü dinmiyor. Her yeni bölümde yeni bir gerginlik ya da olay yaşanmaya devam ediyor. Ekranların en çok sevilen yemek yarışmasında Acun lıcalı’nın yaşamış olduğu bir sürtüşme gündeme gelmişti. Sosyal medyada bu olay günlerce konuşulmuştu. Olaylar devam ederken bu sefer yeni bir tartışma gündeme geldi.

Masterchef yarışmasının en tartışmalı isimlerinden birisi olan Mehmet Yalçınkaya bir yarışmacıya söylediği sözlerle olay oldu. Yarışma devam ederken ünlü şefin çok sinirlendiği öğrenildi. Yarışmacılardan Duygu için söylemiş olduğu sözler büyük gerginliğe neden oldu. Yarışmacı Duygu bu esnada kendisini açıklamaya çalıştı ancak Mehmet şefin sinirinin yatışmadığı görüldü.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Mehmet Şef Küplere Bindi

Masterchef yarışmasının son bölümünde ana kadroya girecek yeni yarışmacı için eleme süreci devam ediyordu. Jüri üyeleri yarışmacıların performanslarını değerlendirmeye devam ettiler. Ancak jüri üyesi Mehmet şef yarışmacı Duygu’ya sert yüklendi. Yarışmacıya ‘Senin bu tavrından bıktım. Biz bile hala birbirimizden bir şeyler öğrenirken senin bu tavrın neden? Bu kadar özgüvenliysen bu yarışmada olmanın amacı ne?’ ifadelerini kullandı. Yapmış olduğu bu açıklama kısa sürede sosyal medyada tartışmalara neden oldu.