TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef, sürekli olay olmaya devam ediyor. Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelen yarışmada, yarışmacılar bir sonraki tura geçebilmek için kıyasıya bir mücadele veriyorlar.

MasterChef yarışmasının dün yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar arasında yaşanan heyecanlı yarış oldukça dikkat çekmişti. Jüri üyeleri tarafından yarışmacılardan su böreği yapmaları istendi. Su böreğini en iyi şekilde yapabilmek için yarışmacılar arasında büyük bir mücadele ortaya çıktı. Bir sonraki tura sadece 6 yarışmacı çıkabildi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Şef Mehmet Yalçınkaya Söyledikleriyle Şaşırttı!

Jüri üyeleri arasında en gergin isim olarak bilinen ve yarışmacıların oldukça korktuğu jüri üyesi şef Mehmet Yalçınkaya, yayınlanan son bölümle birlikte yaptığı yorumla büyük şaşkınlığa neden oldu. Özellikle yapmış olduğu yorumla birlikte Acun Ilıcalı’nın sinirlenebileceği belirlendi. Daha önce Mehmet Şef, Acun Ilıcalı ile aralarında çıkan para muhabbetleri üzerine açıklamada bulunmuştu. Çıkan para tartışması iddiaları karşısında, tüm bunların yalan olduğunu ve aralarında hiçbir zaman paranın konuşulmadığını ve sadece birbirlerini sevdikleri için bu işi yapmayı kabul ettiğini açıklamıştı. Ancak sonrasında beklenmedik bir açıklama yaparak büyük şaşkınlığa neden oldu.

Yaptığı Paylaşım Olay Oldu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile dikkat çeken Mehmet Yalçınkaya koltukta uzandığı bir pozunu paylaştı. Bu pozuyla birlikte fotoğrafın altına ‘çekim arası küçük molalar’ yazdı. Ünlü şefin bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. ‘Şefim çok çalışıyorsunuz, hasta olacaksınız’ yorumlarının gelmesinin ardından bazı takipçileri bu pozunun ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’ya yapılmış bir gönderme olduğu yönünde yorumlandı. Pek çok takipçi ise bu süreçte ikilinin aralarının ticari kaygılar sebebiyle bozulmayacağını ve bu süreç içerisinde dostluklarının çok sağlam olduğundan söz etti.