Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelen MasterChef yarışmasında her bölümde izleyenleri ekranlara bağlayacak birtakım olaylar yaşanmaya devam ediyor. Ekranların en çok sevilen yarışma programlarından birisi olması nedeniyle de oldukça seviliyor. Yarışmada zaman zaman olayın heyecanı ile birlikte bazı kavgalar ve tartışmalar yaşanabildiği gibi bazı kazalar da meydana gelebiliyor.

Masterchef Yarışmasında Büyük Kavga!

Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Masterchef yarışmasında, yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele devam ediyor. Son bölümde kırmızı takım ile mavi takım arasında heyecanlı bir mücadele yaşandı. Yarışmada elenen isim ise Şeyma oldu. Metin ise takım kaptanlığını alarak başarısını bir kez daha kanıtlamıştı. Yarışmada dengeler sürekli olarak değişirken ve henüz yarışmanın başındayken pek çok kişinin ağız burun kavga ettiği ve birbirlerine girdikleri öğrenildi. Hatta kavga eden yarışmacıların kavganın şiddetinin giderek artması nedeniyle hastanelik oldukları da ortaya çıktı.

Yarışmacılar Hastanelik Oldular!

Masterchef yarışmasının son bölümünde olanlar oldu. Sosyal medyada yarışmada yaşanan kavga hakkında bazı iddialar gündeme gelmeye başladı. Gelen iddialara göre yarışmacılardan Onur ile Burak Kaya arasında giderek tırmanan gerilim sonunda zirveye çıktı ve sonucunda ikilinin birbirlerinin üzerine yürüdükleri konuşuluyor.

Araya giren yarışmacıların ve jüri üyelerinin dahi engel olamadığı bu kavga sonrasında gerilimin giderek arttığı ve birbirlerine fiziksel olarak da vurmaya başladıkları iddia edildi. İkilinin ayrılana kadar geçen sürede birbirlerini de yaraladıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada çıkan haberlere göre iki yarışmacının da darp izlerinin son derece yoğun olduğu ve bu sebeple hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi. Yarışmanın yeni bölümünde durumun ortaya çıkması beklenirken, ekran başındaki izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları yarışmada gerginliği artıracak yeni diskalifiyelerin de yaşanabileceğini düşünüyorlar. Yeni bölümde konu hakkında bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.