Acun Medya tarafından ekranlara getirilen Masterchef yarışmasında her yeni gün yeni bir olay yaşanmaya devam ediyor. Yarışmada yaşanan kıyasıya mücadele ise ekran başındaki izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Sezonun bu süreçte ilk takım kaptanlığı oyunu da oynanmış oldu.

Ünlü şeflerin jüri üyeliği yaptığı yarışmada, son gün çibörek tarifi istendi. Yarışmacılar ise en iyi yemeği yapabilmek için büyük bir çaba sarf ettiler. Bunun üzerine yarışmanın en iyi börek yapan isimleri Çağatay ve Yağız isimli yarışmacılar oldu. Ardından yeniden bir yarış içerisine giren yarışmacılar balık, et ve tavuğu şeflerin istediği şekilde hazırlamaya başladılar. Takım kaptanlığı oyununda bir adım öne çıkan Yağız ise mavi takımın kaptanı olmayı başardı. Yeni sezon yarışma için oldukça heyecanlı geçmeye devam ediyor.

Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Acun Ilıcalı Yarışmacıyla Kavga Etti

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla da sık sık gündem olan Fatma Nur adlı yarışmacının ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile kavga ettiği ortaya çıktı. Tavırlarıyla ekran başındaki izleyicileri de oldukça sinirlendiren Fatma Nur’un Acun Ilıcalı tarafından gönderilmek istendiği ve ‘Ben seninle uğraşmak istemiyorum. Evine git’ dediği öğrenildi. Ancak yapım ekibinin araya girmesi ile birlikte ortam yumuşatıldı. Bu durumda Fatma Nur yaptığı bir röportaj sırasında yarışmanın çok stresli ve göründüğünden çok daha zor olduğunu ifade etti. Sürekli olarak dengelerin değiştiği yarışmada yaşanan bir diskalifiye olayı ise büyük şaşkınlığa neden oldu.

MasterChef Yarışmasında Diskalifiye!

Sosyal medyada ortaya atılan yeni bir iddiaya göre dengeleri değiştirecek bir diskalifiyenin yaşandığı öğrenildi. Yarışmacılardan Kıvanç’ın Acun Ilıcalı tarafından ‘Gözüm görmesin’ diyerek diskalifiye edildiği ve yarışmadan gönderildiği iddia edildi. Taraflar konu hakkında açıklama yapmazken bu durumun ilerleyen bölümlerde netleşmesi bekleniyor.