Ünlü programcı Armağan Çağlayan’ın programına katılan Üstün Dökmen açıklamaları ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş ve sosyal medyada da en çok konuşulan isimler arasında yer almıştı. Üstün Dökmen bir kesimi ayıran açıklamalarında Başörtülü psikolog, psikiyatrist ve PDR uzmanlarının meslek etiğine aykırı olduğunu düşünüyorum’ ifadeleri dikkat çekmişti.

Üstün Dökmen açıklamaları ile sosyal medyada da en çok konuşulan, eleştirilen ve tartışılan isimler arasında yer alıyor. Üstün Dökmen’in bu sözleri magazin gündeminde ünlü isimler tarafından da tepkilere neden oldu. Bu tepkiler çerçevesinde iş insanı Mehmet Dinçerler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oldukça dikkat çekti.

Mehmet Dinçerler’den Başörtülü Tepkisi!

Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum

Ünlü şarkıcı Hadise ile evlenen Mehmet Dinçerler magazin gündeminin de en çok takip edilen isimlerinden olması dikkat çekiyor. Mutlu evlilikleri ile dikkat çeken ikilinin aynı zamanda bazen kıskançlık haberleri ile de gündeme geldiği biliniyor. Mehmet Dinçerler’in aile yapısı ve inançları gereği eşinin sahne şovlarında kıyafetlerine karıştığı ve bazı erkek arkadaşları ile görüşmesini istemediği ve bu yüzden zaman zaman aralarının açıldığı konuşuluyordu.

Mehmet Dinçerler sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu son paylaşımla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ünlü psikolog Üstün Dökmen’in bu süreçte yapmış olduğu başörtülü açıklamalarına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından adeta duruma ateş püskürdü.

Sosyal Medya Hesabından Ateş Püskürdü!

Mehmet Dinçerler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında adeta ünlü psikolog Üstün Dökmen’e ateş püskürdü. Açıklamalarında ‘Ulan bir türlü bitmediniz… Sizin düşünceleriniz aslında insan etiğine uygun değil ve tamamen aykırı’ dedi. Bu sözlerinin muhatabı bir süre önce açıklamalarında ‘Başörtülü psikolog etiğe uygun değil’ diyen Üstün Dökmen’e bir gönderme olduğu düşünüldü. Üstün Dökmen ise konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.