TV8 ekranlarının en çok sevilen yarışma programlarından MasterChef, yayınlandığı her bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Yarışmanın ana kadrosunda kalmak için büyük mücadele veren yarışmacılar arasında da kıyasıya bir rekabet söz konusu.

Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

MasterChef yarışmasının ana kadrosunu belirlemek için seçmeler hız kesmeden devam ediyor. Heyecan ve panik hakimken bu süreç içerisinde yarışmacılar arasında da bazı hatalı davranışlar gündeme gelebiliyor. Bazı kural ihlallerinin yaşanması durumunda ise şfler olaya müdahale ederek haksızlık yaşanmasını engelleyebiliyorlar.

Yarışmada Kural İhlali Dikkat Çekti

MasterChef yarışmasının son yayınlanan bölümünde şefler tarafından belirlenen yemeği en iyi şekilde yapmak isteyen Burak Kaynak bazı gergin anların yaşanmasına neden oldu. Yarışmacının heyecanla birlikte yarışma sırasında yasak olmasına rağmen rakiplerinden farklı olarak marketten ürün aldığı belirlendi.

Yemek yaptığı sırada eldiveni kaydığı için bu durumdan rahatsız olan Burak  markete giderek yeni bir önlem aldı. Nişasta alarak eldivenlerinin kaymasını engelledi. Bunun üzerine yarışmacılar arasında yer alan ve daha önce ana kadroya girmeye hak kazanmış olan Fatma Nur, durumu fark ederek hemen jüri üyelerine söyledi.

Mehmet Şef Çok Sinirlendi!

Ana kadroda yer alan Fatma Nur’un kural ihlalini fark etmesinin ardından Mehmet şefe söylemesi ekran başında ve sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Mehmet şef bu durum üzerine sinirlerine hakim olamadı. Burak savunmasında nişastayı yemeklerinde değil sadece eldiveninin kaymasını engellemek için kullandığını söyledi. Mehmet şef ise sert tepki vererek ‘Sen nasıl kurallar dışında hareket ederek ürün alabiliyorsun. Bu sana son uyarım. Nişastayı yemekte kullandığını görseydim bu yemeği hemen alırdım. Ama her kafasına esen istediği gibi markete gidip ürün alamaz. Böyle olursa yolu bulamayız’ ifadelerini kullandı.